Noutati, Noutati despre anvelope

Hankook – rezultate financiare foarte bune in 2014

 Producatorul de anvelope Hankook a anuntat ca in anul 2014 a inregistrat vanzari la nivel mondial in valoare de 4,78 miliarde euro si un profit operational de 737,1 milioane de euro.

anvelope-hankook-foto

 Aceasta cifra se datoreaza in special implicarii puternice in cercetare si dezvoltare. Tehnologiile de ultima generatie folosite in procesul de fabricatie se remarca in special in cazul anvelopelor de inalta si ulta-inalta performanta, foarte apreciate pe piata europeana. In plus, cresterea continua a numarului de vehicule care beneficiaza de anvelope Hankook in echiparea originala joaca un rol important in atingerea acestor cifre.

In ciuda unor conditii ostile de piata, cauzate de situatia economica nefavorabila existente in prezent la nivel mondial, producatorul de anvelope Hankook a reusit o crestere cu 15,4% a profitului operational in anul 2014 comparativ cu 2013.

Cresterea semnificativa a vanzarilor de anvelope Hankook de inalta si ultra-inalta performanta, corelate cu extinderea portofoliului de echipari originale, au jucat un rol extrem de important in rezultatele financiare obtinute in 2014 de catre producatorul de anvelope Hankook.

 Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: Anvelope Hankook

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii