Lansari jante, Noutati

Jante Borbet montate pe Ford Mustang

Jante Borbet montate pe Ford Mustang

Ca de obicei, cei de la BORBET continua sa inoveze in domeniul jantelor de aliaj, noi designuri sunt concepute in mod constant. Modele de jante deja cunoscute si apreciate sunt rafinate pentru adaptarea la dimensiuni si marimi variate, optime pentru cele mai noi modele de masini, rezultand in jante de inalta calitate si aspect placut, personalizate pentru o gama variata de aplicatii.

Chiar daca sunt adresate vehiculelor de mare tonaj sau celor premium, al caror punct forte este luxul, jantele BORBET din aliaj usor indeplinesc oricare cerere. Unul dintre cele mai impresionante designuri a producatorului de jante este CW3. Linii delicate ce continue spre centrul rotii si spitele duble convexe ofera jantelor un aspect echilibrat, sportiv si luxos in acelasi timp.

 

Jante Borbet CW3Borbet CW3 s-au dovedit capabile de a infrumuseta deja cunoscutul Ford Mustang completandu-i aspectul impunator cu eleganta.
Disponibil pe 9 x 20 inch, CW3 a fost gandit perfect pentru aceasta masina. Jantele premium din aliaj sunt disponibile in clasicul argintiu „sterling” si impunatorul negru „glossy”.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii