Lansari jante, Noutati

Jante Borbet – noutati, stiri

Jante Borbet – noutati, stiri

borbet-logo

La evenimentul “Automechanika”, producatorul de jante de aliaj Borbet a fost prezent de pe 13 Septembrie pana pe 17 Septembrie, unde a prezentat cele mai noi modele de jante ce vor fi adaugate portofoliului sau. Pe langa colectia lor deja vasta, acestia au prezentat modelele Borbet RB si Borbet VT: modelul RB fiind lansat in primavara acestui an, iar modelul VT urmand a fi lansat in curand pe piata.

Jantele de aliaj Borbet VS au un design ce combina elemente clasice cu elemente moderne: “Cele zece spite care pleaca din partea exterioara catre centrul jantei, unde ajung cu un mic offset, ofera jantei un design deosebit”, spun cei de la Borbet, care au lansat aceste jante cu motto-ul “usor de montat – usor de pornit – distractie placuta!”. Jantele, desigur, dispun de toate omologarile TUV necesare.

borbet-premieren-bei-der-automechanika

Noile jante de aliaj Borbet VT vor fi disponibile in dimensiuni de 7.5×17”, cu finisaje “Mistral Anthracite Glossy” si “Crystal Silver” – aceste modele vor veni ca echipare pe noul Audi A4 si noul Mercedes Clasa E (cu numar de prezoane specific). In plus, producatori precum Volvo, Mercedes, Hyundai, Kia, Mazda si Ford au omologari pentru aceste modele.

Alta noutate ar fi faptul ca modelul de jante de aliaj Borbet C2C vor veni ca echipare pe noul Ford S-Max. Un autoturism deja elegant, Ford S-Max va avea un design si mai placut datorita echiparii cu aceste jante: “forma cu 10 spite groase, drepte, ofera autoturismului o doza superioara de individualitate si eleganta”.

Jantele sunt disponibile in doua finisaje, Brilliant Silver si Black-Glossy, pentru noul Ford S-Max fiind disponibile in dimensiunea 7.5×17”.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii