Promotii AnvelopeMAG.ro

Jante MAK cu 10% reducere ! Promotie AnvelopeMAG

Jante MAK cu 10% reducere !Brandul MAK apartine unei companii italiene de prestigiu. Compania MAK, infiintata in 1990, este in prezent unul dintre liderii de piata pe segmentul jantelor. La baza succesului inregistrat pe piata de jante aliaj, stau doua principii fundamentale MAK: flexibilitate si stil. Tehnologia avansata folosita de MAK a contribuit la productia de jante de cea mai buna calitate. Jantele aliaj sunt recomandate tuturor posesorilor de autoturisme care vor sa isi personalizeze masina intr-un mod autentic.

Este cunoscut faptul ca jantele acopera aproximativ 25% din suprafata unui autoturism privit din lateral. Acest lucru arata cat de importante sunt jantele in aspectul general al unei masini. Astfel, jantele Mak sunt rezultatul imbinarii unui design inedit cu o tehnologie avansata, respectand cele mai riguroase standarde de calitate si siguranta.

AnvelopeMAG are acum in oferta jante MAK !

Comanda de jante se face direct pe site-ul AnveloSHOP.ro, din aceasta pagina. La 4 jante MAK comandate, livrarea este gratuita !

Vezi aici toata oferta de jante de la AnveloSHOP !
Start configurator Jante ALCAR
Start configurator Jante MAK

 

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii