Lansari anvelope, Noutati

Kinergy 4S – Noul model de anvelope all season lansat de Hankook

Hankook a lansat cel mai recent model de anvelope all season, Hankook Kinergy 4S. Înlocuirea popularei anvelope Hankook Optimo 4S, cu noul model Hankook Kinergy 4S vizeaza in mod special zonele de climat din Europa.

hankook-kinergy-4s-launched1

Cu 4S Kinergy, producatorul Hankook lanseaza un model de anvelope dezvoltat pentru conditii de drum european. Acest nou model reprezinta a patra generatie de all-season de anvelope Hankook. Noul Kinergy 4S este orientat spre a continua sa ofere soferilor din Europa o alternativa care ofera performanta echilibrata si siguranta pentru toate anotimpurile, inclusiv schimbarile climatice si cerintele legale viitoare.

Cu o banda de rulare asimetrica noua anvelopa combina proprietatile unei anvelope de vara, Performanta si siguranta blocului exterior al benzii de rulare precum si canelurile 3D sunt adecvate pentru conditiile de iarna. Noul 4S Kinergy va fi lansat in mai multe dimensiuni populare 14-18 inch incepand din al doilea trimestru al anului 2015 si va fi disponibil ca echipament original pe unele modele de la cei mai importanti producatori de autovehicule imediat de lansarea pe piata.

Noua anvelopa Kinergy 4S (4S – Four Seasons) all season se distinge prin caracteristicile sale de performanta in special armonioase in toate anotimpurile. Acest lucru face ca aceste anvelope sa fie o alternativa atractiva atunci cand vine vorba de asigurarea mobilitatii pe tot parcursul anului compatibile din punct de vedere si conditiilor meteorologice din Europa care devin din ce in ce schimbatoare. Anvelopa poate fi utilizata pe tot parcursul anului, chiar si in tarile cu cerinte obligatorii de anvelope de iarna in sezonul rece, deoarece poarta simbolurile M + S si fulg de nea.

Kinergy 4S combina avantajele unei anvelope de vara – distantele de franare scurte si bune caracteristici de conducere pe ambele suprafete umede si uscate la temperaturi mai ridicate – cu beneficiile unei anvelope de iarna, in special in domeniile de tractiune si performanta de franare in conditii de frig sau cu zapada moderata. Cu configuratia lor de rulare asimetrica, noua generatie de anvelope Hankook all season adopta elemente de design majore de la predecesorul sau, dar noile anvelope au fost reproiectate in intregime, asa cum, de asemenea, indica si noul nume.

 

 

Caracteristici tehnice ale Hankook Kinergy 4S

 

1. Combinatie imbunatatita a proprietatilor de vara si de iarna:

                                                                Hankook_Kinergy 4S_New-Allseason-tyre3     Hankook_Kinergy 4S_New-Allseason2

Doua tipuri diferite de caneluri ofera performanta imbunatatita de iarna pe partea interioara (albastru) si performanta puternica vara (verde) pe suprafete uscate si umede pe partea exterioara a anvelopei, in acelasi timp.

Sistemul Hankook de caneluri 3D este creat pentru spori rigiditatea blocului, ofera suport optim pentru conducere chiar si in conditii de drum dificile, si reduce uzura.

 

2. Îmbunatatirea aderentei la teren umed si o uzura redusa:

Hankook_Kinergy 4S_New-Allseason-tyre4

Un amestec de Nano siliciu foarte dispersat permite chiar mai mult de o unire moleculara ce ajuta la imbunatatirea performantei pe drumuri ude, o uzura redusa si o rezistenta la rulare imbunatatita (4% distanta mai mica de franare umed).

 

3. Structura anvelopei optimizata cu 6 procente la manevrabilitate umed / uscat si stabilitate laterala:

Hankook_Kinergy 4S_New-Allseason-tyre5

Centura benzii de rulare in combinatie cu un capac complet de rosturi armat cu o curea si o umplutura de talon cu duritate mare ofera manevrabilitate imbunatatita, stabilitate laterala si raspunsul directiei pentru un condus mai precis in general pe timpul verii.

 

4. Siguranta de conducere in timpul iernii:

                                                     Hankook_Kinergy 4S_New-Allseason-tyre6       Hankook_Kinergy 4S_New-Allseason8

Canelurile in forma de V de pe profilul benzii de rulare, ofera siguranta in conducere si viraje precum si capacitati eficiente pe ambele drumuri gheata si zapada.

Un numar mai mare de blocuri cu un design mai mare, combinat cu caneluri autoblocare foarte dense, mareste suprafata de contact dintre banda de rulare si drum, oferind anvelopei o aderenta mai buna pe carosabil in conditii de iarna (distanta de 10% mai scurta la  franare pe zapada) si o tractiune sporita.

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Hankook

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii