Noutati, Noutati despre anvelope

Kumho lanseaza tehnologia de auto-etansare pentru anvelope

Producatorul de anvelope Kumho a dezvoltat o tehnologie capabila sa ii ofere anvelopei capacitatea de a se auto-etansa atunci cand apare o intepatura de maximum 5 mm in diametru.

Aceasta tehnologie a avut nevoie de mai mult de 2 ani de dezvoltare, iar rezultatul este o anvelopa capabila sa umple in timp foarte scurt orice intepatura care apare pe suprafata de rulare, mentinandu-se astfel presiunea constanta in anvelope. Mecanismul producatorului de anvelope Kumho permite functionarea normala a anvelopei si reduce semnificativ riscul de a face pana. Daca sunt intretinute si verificate in mod corespunzator, aceste anvelope pot reduce timpul petrecut in vulcanizare precum si costurile pentru eventualele reparatii.

kumho-anvelope-auto-etansare

Purtatorul de cuvant al producatorului de anvelope Kumho a declarat ca testele arata faptul ca nu este nicio schimbare in ceea ce priveste presiunea in anvelopa atunci cand aceasta este complet perforata de obiecte ascutite, precum cuiele. El a adaugat ca acest tip de anvelopa este cu 10 mai grea decat o anvelopa obisnuita, insa performantele si manevrabilitatea raman neschimbate.

Compania a declarat ca versiunea de 19 inch, cea mai scumpa versiune, va costa aproximativ 378 $ bucata, fiind astfel cu 30% mai scumpe decat anvelopele Kumho conventionale.

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Kumho

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii