Noutati, Noutati despre anvelope

Kumho – noul sponsor al echipei de fotbal Tottenham Hotspur

Kumho – noul sponsor al echipei de fotbal Tottenham Hotspur

Producatorul de anvelope sud-coreean Kumho Tyre a devenit noul sponsor oficial al echipei de fotbal britanice Tottenham Hotspur, acord care va fi valabil odata cu inceputul sezonului competitional 2016/2017.

Noul parteneriat, care a fost anuntat pe data de 19 Iulie, a fost semnat la centrul Hotspur Way Training Centre, alaturi de patru jucatori ai clubului si de un reprezentant de marca al producatorului de anvelope Kumho. Acestora li s-a alaturat de asemenea si antrenorul clubului, Mauricio Pochettino. Membrii echipei prezenti la eveniment au fost Heung-Min Son, Christian Eriksen, Ryan Mason si Cameron Carter-Vickers.

Pentru a isi indeplini obiectivele de marketing, mai exact de a creste expunerea la brandul Kumho si de a creste nivelul vanzarilor, sud-coreenii vor construi o prezenta puternica in cadrul activitatilor clubului. Astfel, imaginea brandului Kumho va fi prezentata intens atat la meciurile de acasa ale celor de la Tottenham cat si in toate prezentarile lor din mediul digital.

De asemene, pentru a putea promova si mai mult mesajul lor referitor la caracteristicile anvelopelor ce ofera sigurnata sporita, cei de la Kumho vor deveni de asemenea si un partener ce va sprijini doua elemente de traditie ale clubului: mascota “Chirpy” si fundatia Tottenham – recunoscuta in toata Anglia.

Daniel Levy, presedintele celor de la Tottenham, a declarat: “Suntem incantati sa anuntam parteneriatul incheiat cu producatorii de anvelope Kumho. Asteptam cu interes sa incepem colaborarea cu cei de la Kumho si sa ii ajutam in promovarea brandului lor atat pe plan national cat si in ceea ce priveste piata internationala. De asemenea, primim cu maxim entuziasm implicarea lor in ceea ce priveste sustinerea fundatiei noastre”.

kumho_730x510a

Han-Seob Lee, presedinte si CEO al producatorului de anvelope Kumho Tire, a declarat la randul sau: “Suntem incantati de oportunitatea de a lucra alaturi de unul dintre cele mai prestigioase si cunoscute cluburi de fotbal din lume, fapt care ne va oferi platforma ideala de comunicare cu fani si posibili fani din intreaga lume. Intr-o masura si mai mare, suntem deosebit de bucurosi sa avem ocazia sa lucram cu fundatia celor de la Tottenham, pentru a putea face o diferenta in comunicatea locala.”

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii