Lansari anvelope, Noutati

Lansare anvelope Goodyear EfficientGrip 2 SUV

Lansare anvelope Goodyear EfficientGrip 2 SUV

Lansare anvelope Goodyear EfficientGrip 2 SUV – Goodyear anunta lansarea celei mai noi anvelope de vara dedicata masinilor 4×4/SUV, EfficientGrip 2 SUV, succesorul lui EfficientGrip SUV, oferind un kilometraj exceptional si performante excelente pe teren umed si uscat.

SUV-urile reprezinta un segment in crestere al flotei europene de vehicule. Suntem mandri sa lansam acest nou produs care ofera beneficii suplimentare soferilor de 4×4/SUV-uri, oferindu-le performanta de care au nevoie”, spune Pietro Gennari, Marketing Manager Goodyear Italia. SUV-urile ar trebui sa reprezinte 43% din totalul vanzarilor de vehicule noi in Europa pana in 2025, in crestere fata de 37% in 2020.

Goodyear EfficientGrip 2 SUV

In ceea ce priveste anvelopele, cele doua caracteristici principale cerute de soferii 4×4/SUV sunt capacitatea excelenta de franare si aderenta excelenta pe teren umed.

Goodyear EfficientGrip 2 SUV si nouatile acestuia

O serie de caracteristici inovatoare permit anvelopei EfficientGrip 2 SUV sa ofere un kilometraj crescut, oferind in acelasi timp un nivel ridicat de performanta:

• Un kilometraj imbunatatit cu 25% comparativ cu anvelopa EfficientGrip SUV, gratie implementarii tehnologiei Goodyear Mileage Plus, care ofera o elasticitate ridicata si flexibilitate a benzii de rulare, cu o reducere consecventa a micro-daunelor datorate drumurilor accidentate si schimbarilor bruste ale temperaturilor.

• Reducerea distantei de franare in conditii de umezeala datorita unui numar mai mare de caneluri mai adanci, pentru o mai buna aderenta si a unui compus mai elastic, care imbunatateste evacuarea apei.

• Distanta de franare pe carosabil uscat redusa datorita unei suprafete de contact mai mare si a nervurilor mai largi in centrul benzii de rulare. O gama competitiva cu 52 de dimensiuni noi, de la 16 inch la 22 inch, care vor fi introduse intre ianuarie 2021 si februarie 2022.

Cu un kilometraj crescut si numeroase dimensiuni cu indici de incarcare mari, anvelopele EfficientGrip 2 SUV sunt ideale nu numai pentru nevoile SUV-urilor si crossover-urilor, ci si pentru vehiculele electrice”, conchide Gennari.

Te asteptam pe AnvelopeMAG.ro sa descoperi oferta completa de anvelope Goodyear, dar si oferta de jante aliaj, jante hybrid si jante otel/tabla. Toate acestea beneficiaza de livrare gratuita (pentru anvelope este necesara achizitia de minim doua bucati). Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantie producator de minim 2 ani.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii