Lansari anvelope, Noutati

Lansare anvelope Goodyear EfficientGrip Cargo 2

Lansare anvelope Goodyear EfficientGrip Cargo 2

Lansare anvelope Goodyear EfficientGrip Cargo 2, o anvelopa durabila pentru autoutilitare. Goodyear isi extinde portofoliul de anvelope pentru autoutilitare odata cu lansarea succesorului EfficientGrip Cargo. EfficientGrip Cargo 2 ofera o durabilitate mai mare a benzii de rulare, precum si performante imbunatatite pe teren umed.

Goodyear EfficientGrip Cargo 2 - anvelope vara

„EfficientGrip Cargo 2 este o noua anvelopa de vara care raspunde nevoilor consumatorilor din segmentul vehiculelor utilitare usoare, segment aflat in crestere rapida”, a declarat Piotr Nagalski, director de marketing pentru Goodyear Europe.

Goodyear EfficientGrip Cargo 2 - lateral

Datorita unui nou compus, banda de rulare a anvelopei este mai rezistenta la temperaturi ridicate si conditii de drum dure, rezultand o crestere globala a durabilitatii benzii de rulare cu 38% (test intern) fata de predecesorul sau. Noua rasina din componenta acestei avelope ajuta compusul sa se deformeze in timpul manevrelor de franare umeda, rezultand o eficienta de franare mai mare, scurtand distanta de franare umeda cu 8% (test intern) comparativ cu EfficientGrip Cargo.

Lansare Goodyear EfficientGrip Cargo 2 - zoom

„Consumatorii se indreapta din ce in ce mai mult catre solutiile de comert online, iar companiile sunt atente pentru a-si adapta lanturile de aprovizionare si a construi capabilitati de livrare”, a continuat Nagalski, „cu anvelope pentru 8 din cele 10 autoutilitare cu cea mai mare vanzare de pe piata europeana, Goodyear este bine pozitionat pentru a raspunde acestei evolutii. Lansarea acestui nou produs de vara este o completare importanta a ofertei noastre cuprinzatoare.”

Info Goodyear

Goodyear este una dintre cele mai mari companii de anvelope din lume. Are aproximativ 62.000 de angajati si isi produce produsele in 46 de unitati din 21 de tari din intreaga lume. Cele doua centre de inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg, se straduiesc sa dezvolte produse si servicii de ultima generatie care sa stabileasca tehnologia si standardul de performanta pentru industrie.

Te asteptam pe AnvelopeMAG.ro sa descoperi oferta completa de anvelope Goodyear, dar si oferta de jante aliajjante hybrid si jante otel/tabla. Toate acestea beneficiaza de livrare gratuita (pentru anvelope este necesara achizitia de minim doua bucati). Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantie producator de minim 2 ani.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii