Lansari anvelope, Noutati

Lansare anvelope Nokian Hakkapeliitta 10

Lansare anvelope Nokian Hakkapeliitta 10

Lansare anvelope Nokian Hakkapeliitta 10 – Noua gama de anvelope iarna Nokian Hakkapeliitta 10 este realizata pentru a oferi siguranta maxima in toate conditiile sezonului de iarna. Oferind siguranta de generatia urmatoare, noua gama Nokian Hakkapeliitta 10 este o combinatie inovatoare de aderenta superioara in timpul iernii, confort la conducere si ecologie. Tehnologia Double Stud de la Nokian Tyres ofera siguranta maxima pe gheata si zapada, deoarece stifturile centrale imbunatatesc acceleratia si aderenta la franare, in timp ce stifturile de pe zonele umerilor maximizeaza aderenta in timpul virarii si schimbarilor de banda.

Te asteptam pe AnvelopeMAG.ro sa descoperi oferta completa de anvelope Nokian, dar si oferta de jante aliaj, jante hybrid si jante otel/tabla. Toate acestea beneficiaza de livrare gratuita (pentru anvelope este necesara achizitia de minim doua bucati). Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantie producator de minim 2 ani.

Lansare anvelope Nokian Hakkapeliitta 10Cele mai mari provocari in timpul iernii sunt performantele de franare si lipsa de aderenta in timpul manevrelor de virare si schimbare de banda pe drumurile pline de zapada. In cele mai exigente conditii de conducere, anvelopele de iarna sunt prima linie de aparare. Solutia moderna de fixare a Nokian Hakkapeliitta 10 mareste limita de aderenta si ofera soferului mai mult timp sa reactioneze inainte ca aderenta sa dispara si sa piarda controlul. Toate crampoanele sunt amplasate si pozitionate folosind tehnologie de varf, iar noile crampoane in forma de stea au fost rotite cu 180 de grade pe ambii umeri ai anvelopei pentru a se asigura ca se intalnesc cu suprafata drumului la un unghi optim.

In timp ce aderenta impecabila pe gheata este o necesitate, performanta stabila pe drumuri umede, uscate si acoperite de zapada este, de asemenea, o caracteristica cheie in diferite conditii de iarna. Una dintre cele mai dificile conditii de manipulat este namolul, mai ales atunci cand este usor inghetat. Modelul benzii de rulare a Nokian Hakkapeliitta 10 este puternic absorbant, ceea ce inseamna ca soferii vor experimenta o stabilitate imbunatatita si o aderenta avansata pe zapada. Zona centrala a benzii de rulare a anvelopei este foarte rigida, ceea ce face ca raspunsul la conducere sa fie precis fara a compromite aderenta necesara iarna.

Nokian Hakkapeliitta 10

Nokian Hakkapeliitta 10 este proiectat sa ruleze intr-un interval larg de temperaturi. Noul compus al benzii de rulare permite ca anvelopa sa-si mentina aderenta de la vremea usoara de iarna pana la viscolul inghetat. Rezistenta redusa la rulare genereaza economii de combustibil si reduce emisiile nocive. Utilizarea resurselor de materii prime cu un model usor de rulare face ca Nokian Hakkapeliitta 10 sa fie o alegere mai durabila pentru soferi.

Noua Nokian Hakkapeliitta 10 ofera un nivel sonor confortabil si constant. Dispunerea optimizata a stifturilor este conceputa pentru a adauga confort la conducere prin reducerea undelor de zgomot perturbatoare, la minimum. Mai simplu spus, atunci cand un stift intalneste suprafata drumului, unda de zgomot se deplaseaza prin banda de rulare si structura anvelopei inainte de a ajunge in cabina vehiculului. Acest nou sistem absoarbe sunetul si elimina cele mai proeminente varfuri de frecventa pe care urechea umana le considera iritante.

Tehnologia Double Stud

Lansare anvelope Nokian Hakkapeliitta 10

Stifturile din centru imbunatatesc acceleratia si aderenta la franare. Stifturile in forma de stea de pe ambii umeri ai anvelopei au fost rotite cu 180 de grade pentru a se asigura ca marginile stifturilor sunt intotdeauna intr-o pozitie optima atunci cand intalnesc suprafata drumului. Acest lucru maximizeaza aderenta in timpul virarii si schimbarilor de banda si ofera proprietati excelente de aderenta laterala si manipulare. Nivelurile sonore scazute si confortul de conducere sunt obtinute prin pozitionarea optimizata a stiftului.

Conceptul Eco Stud 10 combina o grosime suplimentara a stratului de baza si o perna speciala de cauciuc cu o tehnologie de amortizare a aerului. Spatiul de aer din mijlocul flansei inferioare inmoaie impactul stiftului si reduce uzura drumului. Durata de viata a Nokian Hakkapeliitta 10 a fost extinsa prin imbunatatirea retinerii stifturilor anvelopei. Mai mult cauciuc la baza inseamna ca stifturile sunt fixate ferm si raman in pozitie mai mult timp.

Prin utilizarea tehnologiei de amestecare de ultima generatie si a materiilor prime de inalta performanta, compusul de iarna de noua generatie al Nokian Hakkapeliitta 10 ofera, de asemenea, aderenta superioara iarna si performanta constanta pe vreme mai blanda. Noile materii prime inovatoare, cum ar fi rasina de pin si uleiul de rapita, reprezinta 30% din toate materialele din compozitia benzii de rulare, in timp ce peste 50% din toate uleiurile utilizate in compozitia benzii de rulare sunt bio-bazate. Rezistenta redusa la rulare genereaza economii de combustibil si reduce emisiile nocive.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii