Lansari anvelope, Noutati

Lansare anvelope vara Bridgestone Potenza Sport

Lansare anvelope vara Bridgestone Potenza Sport

Lansare anvelope vara Bridgestone Potenza Sport – Bridgestone, lider global in solutii avansate si mobilitate durabila, anunta astazi lansarea noii sale anvelope emblematice de inalta performanta: Bridgestone Potenza Sport. Anvelopa de vara Potenza Sport combina spiritul si expertiza pioniera a Bridgestone in anvelope de inalta performanta cu cercetari de piata extinse pentru a tine soferii sub control in timp ce deblocheaza performanta vehiculului lor. Bridgestone Potenza Sport este o anvelopa 4×4/SUV performanta, care iti permite sa maximizezi intregul potential al vehiculului tau si sa continuati calatoria cu control complet.

Lansare anvelope vara Bridgestone Potenza Sport

Caracteristici tehnice si beneficii

Proiectarea benzii de rulare, armarea si carcasa – mentine stabilitatea in linie dreapta si curba

Design-ul asimetric al benzii de rulare, noua tehnologie de armare si carcasa optimizata maximizeaza stabilitatea pentru o precizie controlata in viraje si un raspuns sporit la directie.

Forma profilului sportiv si compusul benzii de rulare – cea mai mica distanta de franare pe o suprafata uscata

Forma profilului sportiv confera stabilitate, iar compozitia inovatoare a benzii de rulare creste aderenta pentru a oferi performante de franare remarcabile.

Distributia nervurilor, compusii si compozitia benzii de rulare – performanta umeda extraordinara (clasa A)

Distributia nervurilor si a golurilor designului benzii de rulare evacueaza apa mai repede si se bazeaza pe sifoane 3D rigide pentru a spori puterea de virare si franare. Formula compusa optimizata a benzii de rulare contribuie la aderenta remarcabila pe teren umed.

Te asteptam pe AnvelopeMAG.ro sa descoperi oferta completa de anvelope Bridgestone, dar si oferta de jante aliaj, jante hybrid si jante otel/tabla. Toate acestea beneficiaza de livrare gratuita (pentru anvelope este necesara achizitia de minim doua bucati). Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantie producator de minim 2 ani.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii