Lansari anvelope, Noutati

Lansare anvelope vara Vredestein Ultrac

Lansare anvelope vara Vredestein Ultrac

Lansare anvelope vara Vredestein Ultrac – Vredestein a lansat noua sa gama de anvelope de vara Ultrac, oferind cele mai bune performante din clasa ei, atat in conditii umede, cat si in conditii de drum uscat. Dezvoltat cu accent pe siguranta si confort de catre centrul global de cercetare si dezvoltare Apollo Tyres din Enschede, Olanda, noua anvelopa Ultrac este disponibila in dimensiuni de la 15 la 18 inchi, facand-o ideala pentru o gama larga de masini de familie si compacte.

Te asteptam pe AnvelopeMAG.ro sa descoperi oferta completa de anvelope Vredestein, dar si oferta de jante aliaj, jante hybrid si jante otel/tabla. Toate acestea beneficiaza de livrare gratuita (pentru anvelope este necesara achizitia de minim doua bucati). Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantie producator de minim 2 ani.

Lansare anvelope vara Vredestein Ultrac

Anvelope vara Vredestein Ultrac

Alaturi de caracteristica estetica atragatoare a Vredestein, noua gama de anvelope Ultrac ofera manevrabilitate si virare de neegalat chiar si la viteze mari, cu o imbunatatire de 15% a conditiilor uscate si umede fata de predecesorul sau. Acesta este rezultatul unei cavitati imbunatatite a anvelopei cu o amprenta mai patrata, un model mai rigid al benzii de rulare si o nervura centrala cu caneluri laterale parabolice, care sporesc raspunsul de directie si precizia pentru o experienta de condus sigura si dinamica. In plus, imbunatatirea cu 5% a anvelopei in rezistenta la rulare creste eficienta consumului de combustibil si reduce emisiile de CO2.

Lansare anvelope vara Vredestein Ultrac - frontal

Echipa inovatoare de cercetare si dezvoltare a Vredestein a folosit tehnologia compusa din banda de rulare de noua generatie pentru a obtine o franare mai buna cu 10% datorita predecesorului sau pe suprafete uscate si umede. Acest lucru rezulta din noua anvelopa Ultrac, cu o crestere de 50% a compusilor de siliciu si rasina unici, care imbunatatesc tractiunea, combinate cu polimeri multifunctionali.

Confortul a fost o prioritate pentru Vredestein, iar compania si-a propus sa optimizeze experienta soferului. Absorbtia socurilor este imbunatatita prin inaltimea redusa a varfului, constructia optimizata a peretilor laterali si zona de flexibilitate crescuta pentru a oferi o calatorie mai linistita. In plus, secventa de pas a anvelopei a fost, de asemenea, optimizata la diferite diametre ale anvelopei pentru a spori confortul acustic.

Lansare anvelope vara Vredestein Ultrac

Yves Pouliquen, director de vanzari si marketing pentru Europa, a declarat: „Bazandu-se pe mai mult de doua decenii de dezvoltare, noua anvelopa Ultrac reprezinta un salt semnificativ inainte pentru manevrare, confort si reducere a zgomotului pe piata anvelopelor de vara. Inginerii nostri de cercetare si dezvoltare au atins noi niveluri de performanta, reducand in acelasi timp rezistenta la rulare pentru a oferi o anvelopa care obtine performante de top, confort superb si aspect remarcabil.”

Anvelopele de vara ramanand alegerea dominanta pentru soferii de pe multe piete europene, noua varianta Ultrac este extrem de semnificativa pentru marca Vredestein. Compania considera ca prin noua oferta isi va consolida pozitia de marca pe pietele cheie, consolidand in acelasi timp calitatile renumite de performanta premium ale Vredestein.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii