Lansari anvelope, Noutati

Lansare de anvelope de camioane Firestone 2016

 anvelope firestone

Firestone, producatorul de anvelope cu o istorie de peste 100 de ani, continua sa inoveze in gama cauciucurilor pentru camioane, atat din gama on-road cat si din gama off-road. Noua gama de anvelope lansata de Firestone este lansata pentru a garanta durabilitate sporita, o uzura minima si un nivel crescut al aderentei, indiferent de traseul pe care se circula.

Noile anvelope FS833, FD833 si FT833 sunt anvelope ce pot fi utilizate atat on-road cat si off-road, acestea fiind proiectate conform filosofiei Firestone: calitate si fiabilitate de nivel ridicat la preturi accesibile.

Noile anvelope on/off-road de la Firestone vin inscriptionate cu marcajul M+S, acestea fiind potrivite si pe trasee dificile, cum ar fi drumurile noroioase sau cele acoperite de zapada. FS833 si FD833 vin si cu marcajul Muntelui cu fulg de nea, acestea fiind o alegere foarte buna chiar si in conditii foarte dificile de iarna.

Noile anvelope beneficiaza de tehnologii de ultima ora, precum “Tie bars” (“Coloane”), ce ajuta la cresterea rigiditatii blocurilor de cauciuc de pe banda de rulare si la reducerea considerabila a uzurii resimtite. Ca rezultat al utilizarii acestei tehnologii, se prelungeste durata de viata a anvelopelor si se reduce nivelul de zgomot produs de acestea.

De asemenea, aceste anvelope au o masa redusa, ajutand la reducerea consumului de carburant si la cresterea sarcinii de transport pe care acestea o pot sustine. Noile anvelope sunt de asemenea foarte robuste si pot fi recanelate si resapate pentru a putea prelungi durata lor de viata, ajutand la economisirea cheltuielilor cu anvelopele.

anvelope camion

Multumita noului compus de cauciuc ranforsat utilizat, anvelopele de directie FS833 ofera performante pe termen lung, iar designul benzii de rulare garanteaza soferului aderenta de care au nevoie in conditii de drum neprielnic. De asemenea, robustetea carcasei si a peretilor laterali minimizeaza riscul de avarie.

Noile anvelope de tractiune FD833 prezinta blocuri de cauciuc inalte, distantate, ce ofera un nivel ridicat al tractiunii dar si foarte bune proprietati de autocuratare, fiind ideale pentru drumurile lungi si in conditii dificile.

Cauciucurile pentru trailer FT833 ofera performante excelente in orice conditii de drum, garantand siguranta maxima. De asemenea, banda de rulare a acestor anvelope a fost gandita cu scopul de a preveni uzura neuniforma.

Noile anvelope de camioane Firestone vor fi disponibile in dimensiuni de 315/80R22.5 si 13R22.5 (FS833 si FD833) si 385/55R22.5 (FT833) si vor fi disponibile treptat la toti dealerii din Europa.

In plus, cei de la Firestone si-au reinnoit si gama de anvelope exclusiv on-road adaugand doua noi dimensiuni, 295/80R22.5 si 315/70R22.5, gamei de anvelope FS422/FT522/FD622, lansate in anul 2015. La fel ca toate anvelopele Firestone, acestea garanteaza performante optimizate si durata de viata crescuta la preturi acceptabile.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii