Lansari anvelope, Noutati

Lansari de anvelope Goodyear pentru 2016

Intr-o conferinta de presa a dealerilor de anvelope ce a avut loc in Washington D.C. (SUA), cei de la Goodyear au anuntat cateva lansari de noi anvelope pentru anul 2016. Pe langa noua lansare de anvelope premium de performanta ultra-inalta, Eagle F1 Asymmetric 3, despre cara am mai vorbit, Goodyear propune cateva noutati.

 

Goodyear Wrangler TrailRunner AT

anvelope goodyearWrangler TrailRunner AT vor fi ultima aditie in gama de anvelope on si off-road a celor de la Goodyear, fiind destinate montarii pe SUVuri, crossovere si camionete usoare. Noile anvelope prezinta blocuri de cauciuc interblocabile ce ofera durabilitate sporita atat pe sosele cat si pe off-road si un design al benzii de rulare ce contribuie la minimizarea zgomotului produs si la imbunatatirea duratei de viata. Fiind anvelope all season, acestea prezinta muchii ascutite pe marginile blocurilor de cauciuc, microstriatii orientate in diferite unghiuri si umeri abrupti, totul pentru a putea beneficia de un nivel sporit al tractiunii si al aderentei pe trasee noroioase sau inzapezite.

 

Anvelope pentru camioane: Goodyear Endurance RSA, Endurance WHA si Fuel Max RSA

anvelope goodyear

Endurance RSA: anvelope de camioane destinate utilizarii atat in traficul regional cat si pe autostrazi, proiectate pentru a oferi o rezistenta redusa la rulare, fapt care se traduce printr-o reducere a consumului de combustibil.

Endurance WHA: anvelope proiectate pentru a depasi standardele Goodyear in ceea ce priveste randamentul kilometric oferit. Acestea beneficiaza de tehnologii speciale de constructie a carcasei si a benzii de rulare pentru a imbunatati rezistenta si pentru a ajuta la uniformizarea uzurii cauciucului.

Fuelmax RSA: anvelope pentru trafic regional ce beneficiaza de tehnologia Fuel Max, fiind ideale pentru soferii de camion ce doresc sa obtina un nivel redus al consumului de carburant. De asemenea, aceste anvelope beneficiaza si de tehnologiile “IntelliMax Rib”, ce ofera o rezistenta la rulare imbunatatita, un randament kilometric superior si o uzura uniformizata.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii