Noutati, Noutati despre anvelope

Michelin furnizeaza anvelope tunner-ului german Carlsson

Conform contractului recent semnat de producatorul de anvelope Michelin si tunner-ul german Carlsson, Michelin furnizeaza anvelope tunner-ului german Carlssontrei linii de anvelope Michelin sunt livrate catre compania germana de tuning ca optiune de echipare pentru cele mai puternice modele modificate. Astfel, Michelin Pilot Sport 3, Michelin Pilot Sport Cup 2 si Michelin Pilot Super Sport sunt anvelopele furnizate pentru Carlsson.

Producatorul de anvelope Michelin a infiintat un nou departament, Michelin Motorsports, iar rolul acestuia este de a gestiona afacerile companiei in ceea ce priveste piata de anvelope de ultra inalta performanta si pentru a colabora atat cu clientii mici, cat si cu marii producatori de automobile puternice sau marile firme de tuning.

Parteneriatul intre Carlsson si producatorul de anvelope Michelin a inceput la 1 iulie 2014.

Michelin anvelope tunner german Carlsson

Compania Carlsson este un producator de tuning german, fondata in anul 1989 si este specializat pe modelele Mercedes-Benz. Carlsson a preparat toata gama de automobile Mercedes-Benz precum si Smart (companie aparatinand Mercedes-Benz). Pe langa acestea, compania Carlsson este foarte cunoscuta pentru jantele de aliaj pe care le produce. Astfel, Michelin furnizeaza anvelope tunner-ului german Carlsson.

Michelin anvelope tunning Carlsson

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii