Lansari anvelope, Noutati

Anvelope Michelin Latitude Sport 3 – solutia Michelin pentru SUV-urile premium

Producatorul de anvelope Michelin continua sa isi reinnoiasca gama de anvelope premium cu lansarea Michelin Sport Latitude 3 – o anvelopa sport de vara, proiectata in primul rand pentru SUV-urile premium sport.

anvelope michelin

Michelin Latitude Sport 3 se adreseaza in principal SUV-urilor de top care mizeaza pe o manevrabilitate foarte dinamica si permit un stil de conducere sport. Anvelopa poate fi gasita in echiparea originala a anumitor versiuni ale noului SUV Porche Macan, precum si in echiparea Audi Q5 sau BMW X3.

anvelope michelin

Producatorul de anvelope Michelin plaseaza Latitude Sport 3 intre modelul economic, cu consum redus (Michelin Primacy) si modelul sport, orientat in primul rand spre performanta (Michelin Pilot Sport 3). In comparatie cu modelele mai vechi, Michelin Latitude Sport 3 ofera performante imbunatatie la toate capitolele, in special in ceea ce priveste distanta de franare pe carosabil umed.

Michelin Latitude Sport 3 sunt anvelope care au reusit sa obtina clasa A de aderenta pe teren umed, la aproape toate dimensiunile disponibile.  Aceste anvelope Michelin Latitude Sport 3 sunt disponibile in diferite dimensiuni, reusind sa acopere toata gama necesara pentru piata de anvelope de SUV-uri.

 

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii