Noutati, Noutati despre anvelope

Nexen continua sa inoveze – conceptul “Nexen GREENHive”

Nexen GREENHive

Cei de la Nexen au prezentat un concept de anvelope care permite soferilor sa inlocuiasca doar banda de rulare uzata, in locul intregii anvelope, a fost oficial recunoscut de organizatia Red Dot Design Awards. Anvelopele GREENHive, care dispun de o “banda de rulare ce se regenereaza”, au primit un premiu “Design Concept” datorita viziunii unice avute asupra unei anvelope ecologice.

Ideea care a stat in spatele conceptului de anvelope “Nexen GREENHive” – anvelope care vin cu jante “incorporate” in acestea – este ca soferii vor putea pur si simplu sa reincarce banda de rulare uzata. Janta isi asuma rolul unei matrite iar banda de rulare poate fi inserata in interiorul acesteia; cand se aplica un nivel ridicat de caldura pe aceasta structura, compusul este impins catre gaurile din janta care duc spre exterior.

Acest concept de anvelope a fost deja recunoscut la editia din anul 2014 a International Design Excellence Awards (IDEA), la editia din 2015 a A’ Design Awards and Competition si editia 2016 a Green Good Design Awards.

rdda_rgb

“Fiind castigatorii multor premii de renume mondial in ceea ce priveste designul si inovatia, ne putem mandri cu ceea ce am reusit prin brandul Nexen. Vom continua sa inovam si sa avansam catre pozitia de lider pe piata internationala de anvelope”, a declarat Han Min-hyun, vice-presedinte si director pe Cercetare si Dezvoltare la Nexen Tire. Acesta a adaugat: “Compania noastra va continua sa depuna eforturi suplimentare entrust a proiecta produse inovatoare, chiar deschizatoare de drum, prin continuarea investitiilor in cercetare si dezvoltare”.

Urmatoarea editie a premiilor “Red Dot Awards” va avea loc pe 22 Septembrie, iar produsele castigatoare vor fi expuse in muzel Red Dot Design din Singapore.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii