Noutati, Noutati despre anvelope

Nexen in montarea originala pe noul Audi A3

Nexen in montarea originala pe noul Audi A3

Nexen in montarea originala pe noul Audi A3. Nexen Tire, producator de anvelope la nivel mondial, a anuntat ca va furniza anvelopele N’FERA SPORT, N’Blue S si WINGUARD Sport 2 pentru noua generatie Audi A3.

Familia Audi A3 din a patra generatie, prezentata pentru prima data in martie 2020, este un model compact premium „Audi A3 Sportback”, construit pe platforma MQB a Grupului Volkswagen. Noul „Audi A3 Limousine” are un design interior si exterior de lux, care ofera o plimbare confortabila si performante dinamice de conducere.

OFERTA ANVELOPE NEXEN

N’FERA SPORT de la Nexen Tire este o anvelopa sport premium in stil european, care se mandreste cu performante remarcabile pe suprafetele rutiere umede si uscate. Dispune de stabilitate de conducere rapida imbunatatita si performanta de manevrare, precum si aderenta maxima si putere de franare.

NEXEN_N-FERA-SPORT

In ceea ce priveste N’Blue S, este o anvelopa potrivita pentru vehicule ecologice si performante, care minimizeaza rezistenta la rotatie ca raspuns la reglementarile europene de CO2. Nexen Tire a imbunatatit, de asemenea, zgomotul si eficienta consumului de combustibil al N’Blue S in conformitate cu standardele europene de mediu, reducand in acelasi timp zgomotul de trecere. In special, a imbunatatit drenajul de mare viteza si puterea de franare pe ploaie in comparatie cu produsele existente in linie.

Si, in cele din urma, WINGUARD Sport 2 este o anvelopa premium de iarna care ofera performante ridicate constante de manevrabilitate si franare in conditii de drum umed si uscat deopotriva si este, de asemenea, dezvoltata pentru a oferi o experienta de conducere stabila chiar si pe suprafete inghetate si inzapezite.

NEXEN_WINGUARD-SPORT-2

N’FERA SPORT este montat in marimea 225/45R17 91Y, N’Blue S in 205/55R16 91V si WINGUARD Sport 2 in 205/55R16 91H.


blog.anvelopemag.ro – cele mai recente noutati din lumea anvelopelor si jantelor auto. Descopera saptamanal articole despre anvelope vara, anvelope all season, anvelope iarna, producatori anvelope, anvelope camion, anvelope agricole, anvelope industriale, teste anvelope, top anvelope, cele mai bune anvelope, jante aliaj, jante tabla, jante hybrid, oferte anvelope, oferte jante, promotii anvelope, promotii jante si multe altele.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii