Nou pe AnvelopeMAG, Noutati

Noi modele de jante DEZENT in magazinul online AnvelopeMAG.ro !

DEZENT adauga in portofoliu 4 noi modele: DEZENT TB, DEZENT TC, DEZENT TD si DEZENT TE. Cele mai noi creatii ale marcii DEZENT beneficiaza de un strat de lac de protectie transparent si rezistent la actiunea sarii si au fost omologate pentru utilizarea cu lanturi de zapada. Aceste modele noi de jante sunt disponibile in magazinul online de anvelope si jante AnvelopeMAG, in pagina configuratorului ALCAR.

DEZENT TE pe KIA CEED

Pentru posesorii automobilelor BMW care intotdeauna si-au dorit accesorii cu design sportiv, producatorul german introduce modelul DEZENT TB (cu varianta TB dark). Noile jante DEZENT TB sunt prin design si tehnologie ,,tipice BMW”. Jantele DEZENT TB au fost personalizate pentru BMW Seria 1, X1, Seria 3, X3, Z4, si Seria 5, 6 si 7. In plus, aceste jante sunt in totalitate compatibile cu cerintele montarii in deplina siguranta a anvelopelor ,,Runflat”.

Jante DEZENT TB
Pentru cele mai noi compacte, precum Golf VII, Hyundai i30, Kia C´eed, Skoda Octavia si Mazda 3, producatorii germani lanseaza robustele jante din aliaj DEZENT TC. Designul jantelor DEZENT TC exprima dinamism si sugereaza miscarea. Simplitatea, eleganta si geometria complexa se reunesc aici intr-o maniera impresionanta si reflecta cei peste 20 de ani de experienta in design. In plus, inginerii au pregatit aceste jante inclusiv pentru montarea senzorilor de monitorizare a presiunii in pneuri.
Jante DEZENT TCPentru o gama diversificata de automobile, de la Seat Mini si VW Golg VII la SUV-uri compacte precum Audi Q3 sau Hyundai ix35, au fost create jantele DEZENT TD (cu varianta TD dark). Prin intermediul modelului TD, DEZENT demonstreaza cum se pot adauga efecte noi langa elementele de design clasice, pentru a forma astfel un design unic. Gama de automobile pentru care poti utiliza jante DEZENT TD este mare: de la Seat Mini si VW Golf VII la SUV-uri compacte precum Audi Q3 sau Hyundai ix35. Pentru jantele DEZENT modelul TD, exista in total sapte dimensiuni, cuprinse intre 14 si 17 inch, si variante cu 4 si 5 gauri.
Jante DEZENT TDPentru SUV-urile moderne precum Porsche Cayenne si popularele modele X de la BMW (X1, X3, X5) sau Hyundai Santa Fe – DEZENT TE (cu varianta TE dark). Jantele DEZENT TE se caracterizeaza printr-un design remarcabil, ca raspuns la sarcinile ridicate pe care au fost proiectate sa le sustina. DEZENT TE este un model potrivit si pentru cele mai noi van-uri, break-uri convenabile si foarte sic sau limuzine elegante. Jantele sunt disponibile in variantele de 17 si 18 inch si sunt,,made in Germany“.

Jante DEZENT TEPentru mai multe detalii, acceseaza una din paginile de mai jos:

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii