Lansari anvelope, Noutati

Nou – anvelope vara Bridgestone Turanza 6

Nou – anvelope vara Bridgestone Turanza 6.

Bridgestone, lider global in domeniul anvelopelor si al solutiilor de mobilitate durabila, a anuntat lansarea noii sale anvelope de vara pentru turisme, Bridgestone Turanza 6. Aceasta anvelopa premium ofera cea mai buna performanta pe carosabil umed din clasa sa, pentru a contribui la mentinerea sigurantei soferilor pe sosea, asigurand in acelasi timp o sustenabilitate sporita prin kilometraj superior si eficienta imbunatatita a consumului de combustibil/energie. Noua Bridgestone Turanza 6 le ofera soferilor control si incredere in conditii stresante si neprevazute, inclusiv pe timp de ploaie.

Conform testelor efectuate de compania independenta TÜV SÜD, Bridgestone Turanza 6 isi depaseste concurentii din segment cu cea mai buna performanta pe teren umed din clasa sa. Aceasta include faptul ca este cea mai buna in manevrele de viraje si performante remarcabile in linie dreapta. Bridgestone Turanza 6 obtine, de asemenea, cea mai buna aderenta pe teren umed din clasa sa, cu eticheta UE de gradul A, pentru intreaga gama.

Cercetarile extinse efectuate de Bridgestone cu privire la nevoile si asteptarile soferilor au demonstrat ca 86% dintre soferi au enumerat „performanta pe teren umed” ca fiind unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand achizitioneaza o anvelopa, iar ploaia si conditiile de ploaie au fost identificate ca fiind o provocare cheie pe care o intalnesc pe sosea. Cu cea mai buna performanta pe teren umed din clasa sa, Bridgestone Turanza 6 raspunde asteptarilor soferilor si contribuie la mentinerea sigurantei pe sosea chiar si in conditii dificile de vreme umeda, sustinand angajamentul pe termen lung al Bridgestone fata de siguranta rutiera.

OFERTA ANVELOPE BRIDGESTONE TURANZA 6

Performanta sustenabila permisa de tehnologii de ultima ora pentru anvelope

anvelope de vara Bridgestone Turanza 6

Siguranta nu este singurul domeniu de performanta a noii Bridgestone Turanza 6. Cea mai recenta anvelopa emblematica a Bridgestone ofera, de asemenea, un kilometraj superior, cu o imbunatatire de 22% in comparatie cu predecesorul sau, Turanza T005, care ramane un produs castigator al testelor. Bridgestone Turanza 6 asigura, de asemenea, o eficienta imbunatatita a consumului de combustibil sau o autonomie extinsa a bateriei (in functie de tipul de vehicul), oferind o reducere de 4% a rezistentei la rulare fata de predecesorul sau si oferind cea mai buna rezistenta la rulare din clasa sa, cu eticheta UE de grad A, in anumite dimensiuni. Acest lucru este sustinut de introducerea unei protectii aerodinamice a jantei, care este conceputa pentru a reduce rezistenta aerului pe anvelopa in timpul conducerii.

Bridgestone Turanza 6 este rezultatul mai multor tehnologii de pionierat, cu diverse inovatii revolutionare in ceea ce priveste modelul benzii de rulare, compozitia si constructia, care ii amplifica capacitatile de performanta. Printre acestea se numara tehnologiile de ultima generatie si sustenabile TECHSYN si ENLITEN, un set de tehnologii care ofera cea mai buna performanta a anvelopei din clasa sa, cu o schimbare de etapa spre sustenabilitate in comparatie cu generatiile anterioare, ambele fiind prezente pentru prima data pe o anvelopa de schimb Bridgestone.

In calitate de companie care ofera solutii durabile, Bridgestone isi dezvolta in mod constant procesul de cercetare si dezvoltare pentru a deveni mai eficient si mai durabil. De exemplu, noua Bridgestone Turanza 6 a fost dezvoltata cu ajutorul tehnologiei revolutionare Bridgestone de dezvoltare virtuala a anvelopelor. Aceasta permite crearea si testarea unei versiuni digitale a unei anvelope in curs de dezvoltare, ajutand Bridgestone sa prezica modul in care o anvelopa se va comporta in diferite conditii inainte de a construi fizic prototipuri. In faza de dezvoltare, aceasta abordare sustenabila duce la o economie de 21% din materiile prime si emisiile de CO2, reducand in acelasi timp 60.000 de kilometri si 7,7 tone de CO2 din testele in aer liber.

Proiectata pentru a fi pregatita pentru vehicule electrice

anvelope de vara Bridgestone Turanza 6

Datorita utilizarii celor mai recente tehnologii, cum ar fi tehnologia ENLITEN, noua Bridgestone Turanza 6 este, de asemenea, perfect adaptata vehiculelor hibride si electrice, contribuind la optimizarea performantelor acestora. Aceasta include o rezistenta scazuta la rulare pentru a economisi durata de viata a bateriei si pentru a raspunde preocuparilor legate de anxietatea legata de autonomie, un control excelent pentru a aborda problemele legate de condus specifice vehiculelor electrice, o toleranta mai mare la uzura pentru a combate uzura anvelopelor din cauza greutatii crescute si a cuplului mai mare, precum si reducerea zgomotului pentru confortul soferului datorita zgomotului aproape inexistent al motorului in cazul vehiculelor electrice. Bridgestone Turanza 6 ofera o reducere cu 2db a zgomotului de trecere fata de predecesorul sau.

Solutii durabile pentru un viitor durabil

Bridgestone Turanza 6

Comentand lansarea Bridgestone Turanza 6, Emilio Tiberio, COO & CTO al Bridgestone EMIA, a declarat: „Suntem incantati sa prezentam cea mai recenta anvelopa de top din clasa noastra, Bridgestone Turanza 6, care a fost dezvoltata cu ajutorul unor tehnologii revolutionare pentru a le oferi clientilor nostri o anvelopa sigura, durabila si eficienta, performanta atunci cand au cea mai mare nevoie de ea. Suntem deosebit de mandri de performantele Bridgestone Turanza 6 pe timp de ploaie, care ofera soferilor control si incredere in cele mai solicitante conditii, chiar si in cele mai ploioase zile.”

Dezvoltata si fabricata in Europa, Bridgestone Turanza 6 este disponibila in intreaga regiune incepand cu ianuarie 2023 intr-o acoperire larga, 136 de dimensiuni de la 16″ la 22” in gama de vara de inlocuire, atat pentru autoturisme, cat si pentru SUV-uri de teren. Astfel, creste acoperirea in cerere cu 34 de dimensiuni noi, cu accent pe segmentul de diametre inalte ale jantei.

In lunile urmatoare, Bridgestone va dezvalui mai multe parteneriate cu producatori auto de top care au ales anvelopele Bridgestone Turanza 6 personalizate ca echipare originala pentru noile lor modele de masini.

Bridgestone Turanza 6 ofera beneficii semnificative in ceea ce priveste Energia, Eficienta, Ecologia, Economia si Usurinta, in conformitate cu Bridgestone E8 Commitment, angajamentul corporativ global si amplu care defineste clar valoarea pe care compania promite sa o ofere societatii, clientilor si generatiilor viitoare in opt domenii de interes.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii