Nou pe AnvelopeMAG, Noutati

Nou pe AnvelopeMAG – Hifly Win-Turi 212

Nou pe AnvelopeMAG – Hifly Win-Turi 212

Nou pe AnvelopeMAG – Hifly Win-Turi 212, o anvelopa de iarna cu un raport pret-calitate, foarte bun. Hifly Win-Turi 212 este o anvelopa de iarna din gama noastra economica, care a fost optimizata pentru a conduce pe terenuri dificile de iarna. Anvelopa ofera o performanta buna de prindere si ofera tractiune si siguranta decente. Este o solutie buna pentru soferii care doresc o anvelopa sigura si receptiva pentru sezonul de iarna.

OFERTA ANVELOPE IARNA HIFLY WIN-TURI 212

OFERTA ANVELOPE HIFLY

Hifly Win-Turi 212 include o retea densa de lamele care asigura prinderea anvelopei in suprafata carosabilului. Anvelopa este fabricata dintr-un cauciuc flexibil, iar lamelele fac ca anvelopa sa fie mult mai stabila si mai sigura pe drumurile inghetate sau inzapezite. In plus, deoarece aderenta a fost imbunatatita, inseamna ca distantele de franare au fost reduse, iar anvelopele sunt mai putin susceptibile sa alunece pe drumurile de iarna.

Nou pe AnvelopeMAG – Hifly Win-Turi 212

Hifly Win-Turi 212 foloseste un sistem de drenare a canelurilor pentru a elimina rapid si eficient excesul de apa din anvelopa. Zapada sau noroiul sunt indepartate de la suprafata anvelopei si acest lucru permite ca anvelopa sa se usuce mai repede. Acest lucru reduce riscurile de acvaplanare si planificare, si asigura o siguranta maxima pentru sofer.

Avantajul Hifly Win-Turi 212 este ca foloseste un compus modern din cauciuc, care este flexibil la diverse temperaturi, astfel incat sa functioneze perfect pe drumuri inghetate sau chiar uscate. In plus, acest compus este foarte durabil si este construit pentru a respinge daunele mecanice si uzura prematura a anvelopelor.

Presiunile care actioneaza asupra Hifly Win-Turi 212 au fost optimizate pentru a fi distribuite cat mai uniform posibil. Aceasta se traduce printr-o uzura uniforma si lenta a benzii de rulare a anvelopei, astfel incat anvelopa sa-si poata oferi performanta maxima pentru mai mult timp.

Celalalt beneficiu suplimentar al acestei optimizari este ca anvelopa are o rezistenta la rulare mai mica si reduce consumul de combustibil, fiind in acelasi timp benefic si pentru mediu.

Despre Hifly

Hifly este o marca independenta de anvelope care se caracterizeaza prin un nivel ridicat de manopera si ale carei produse sunt disponibile la un pret care nu va afecteaza bugetul. Sunt o alegere buna pentru soferii care cauta solutii accesibile, in timp ce doresc in continuare parametri de conducere optimi (siguranta si confort in special). Anvelopele Hifly sunt fabricate folosind tehnologie avansata si materiale de cea mai buna calitate.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii