Nou pe AnvelopeMAG, Noutati

Nou pe AnvelopeMAG – Kumho Wattrun VS31

Nou pe AnvelopeMAG - Kumho Wattrun VS31

Nou pe AnvelopeMAG – Kumho Wattrun VS31! Kumho Tire prin CEO Kim Jong Ho, anunta pe 9 aprilie 2018 ca anvelopa exclusiva pentru vehicule electrice, WATTRUN VS31, este castigatoarea categoriei ‘Concept’ la premiile ‘Reddot Design Award 2018’ din Germania.

Incepand cu anul 1955, ‘Reddot Design Award’, deschis anual, impreuna cu IF Design Award din Germania si IDEA Design Award din SUA, sunt cunoscute drept cele trei premii de design ale lumii si, prin dimensiunea lor, sunt recunoscute ca fiind cea mai mare piata de design industrial din lume. Prin cele trei categorii de design, produs, comunicare si concept, originalitatea, utilizabilitatea si practicitatea sunt evaluate in general, iar produsele castigatoare sunt afisate la muzeele de design Reddot din Germania si Singapore. Mai mult decat atat, Kumho Tire a obtinut triumful castigarii „Reddot Award” timp de sapte ani consecutivi (2012 ~ 2018), dovedind puterea sa de tehnologie si design.

Nou pe AnvelopeMAG – Kumho Wattrun VS31

Produsul castigator al Kumho Tire, WATTRUN VS 31, este o anvelopa exclusiva pentru vehiculele electrice din zonele urbane. Este o anvelopa ultra-usoara cu 25% mai putin in greutate comparativ cu anvelopele conventionale, care a obtinut clasa A la rezistenta la rulare prin etichetarea europeana, prezentand excelenta in performanta pentru reducerea consumului de combustibil, pastrand in acelasi timp acelasi nivel de performanta cu alte anvelope conventionale.

In general, design-ul anvelopelor este in mare parte impartit intre modelul benzii de rulare (partea de contact cu terenul, partea inferioara a anvelopei) si design-ul peretelui lateral (partile laterale ale anvelopei). Proiectarea suprafetei care intra in contact direct cu terenul este primul pas in dezvoltarea si producerea anvelopelor si are un impact mare asupra performantei produselor.

Performante foarte bune

Modelul WATTRUN VS31 si-a folosit partile laterale cu caneluri larg extinse comparativ cu produsele obisnuite, pentru a optimiza performanta pe carosabil umed si pentru a dispersa presiunea cumulata la contactul cu suprafata drumului. Blocul central prezinta canale impartite in mod regulat, ceea ce a imbunatatit performanta kilometrajului. Mai mult, pentru partile laterale, peretii laterali au fost realizati cu o imagine a bateriei ca motiv pentru sublinierea caracteristicilor vehiculelor electrice si a imaginii ecologice.

Kumho Tire a acordat atentie din timp, pietei de autoturisme electrice si astfel, a lansat in avans Wattrun in aprilie 2013, care a fost prima anvelopa exclusiva interna pentru vehicule electrice, conducand dezvoltarea anvelopelor exclusive pentru vehicule electrice. De asemenea, a furnizat exclusiv anvelope pentru echiparea din fabrica catre Renault Samsung pentru vehiculul sau electric, SM3 Z.E. din 2013.

Jung Taek Kyune, directorul executiv al Cercetarii si Tehnologiei Kumho Tire, a declarat la acel moment: „Acest premiu Reddot este rezultatul proiectarii si tehnologiei viitoare a lui Kumho Tyre” si a continuat: „In pregatirea viitorului viitor, Kumho Tire cerceteaza diverse anvelope concept si isi va consolida in continuare designul si tehnologia.

Consulta acum pe AnvelopeMAG.ro oferta completa de anvelope KUMHO TIRE. Ai parte de livrare gratuita de la minim doua anvelope, plus garantie producator de minim 2 ani.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii