Nou pe AnvelopeMAG, Noutati

Nou pe AnvelopeMAG – Laufenn G Fit 4S (Hankook)

Nou pe AnvelopeMAG – Laufenn G Fit 4S (Hankook)

Nou pe AnvelopeMAG – Laufenn G Fit 4S (Hankook): Producatorul de anvelope Hankook a adaugat un model pentru toate anotimpurile pentru autoturisme si SUV-uri de dimensiuni mici si mijlocii in portofoliul sau de anvelope marca Laufenn. Adaugarea face parte din expansiunea globala continua a Hankook cu al doilea sau brand Laufenn, lansat in 2015.

Te asteptam pe AnvelopeMAG.ro pentru a consulta OFERTA COMPLETA DE ANVELOPE LAUFENN si OFERTA DE ANVELOPE LAUFENN G FIT 4S. Ai livrare gratuita la achizitionarea de minim doua anvelope si livrare gratuita, indiferent de cantitate, la jante.

 

Nou pe AnvelopeMAG – Laufenn G Fit 4S (Hankook)

Producatorul de anvelope premium Hankook anunta la finalul anului 2020, adaugarea unei noi anvelope pentru toate anotimpurile pentru autoturisme si SUV-uri de dimensiuni mici si mijlocii in portofoliul sau de marci Laufenn. Laufenn G FIT 4S are caneluri de largire si un compus de siliciu cu aderenta ridicata pentru a asigura o conducere stabila in diferite domenii de temperatura care apar in mod regulat in Europa. Cu cea de-a doua sa marca, Laufenn, Hankook Tire ofera consumatorilor o gama de anvelope moderne pentru tursime si 4×4/SUV, care sunt adaptate diferitelor stiluri de condus si ofera un raport pret-performanta atractiv. Noul Laufenn G FIT 4S a fost dezvoltat pentru soferii atenti la preturi care cauta o calatorie sigura in toate anotimpurile, evitand schimbarea anvelopelor de doua ori pe an din diverse motive.

„Brandul nostru Laufenn va fi dezvoltat in continuare si ne extindem portofoliul de produse cu atentie, ori de cate ori este necesar si cerut de piata”, explica Sanghoon Lee, presedintele Hankook Tire Europe. „Adaugarea unui nou model Laufenn pentru toate anotimpurile pentru autoturisme si 4×4/SUV-uri este rezultatul cresterii popularitatii acestui segment, in special in Europa Centrala si de Vest.”

Mai multe informatii despre Laufenn G Fit 4S (Hankook)

Utilizarea de siliciu cu aderenta ridicata si aditivi imbunatatitori in banda de rulare a noului Laufenn G Fit 4S, combinata cu tehnologia avansata de amestecare Hankook, ofera un nivel de aderenta fiabil pe tot parcursul anului, in special pe drumurile acoperite cu umezeala sau zapada moale. Designul benzii de rulare in forma de V a anvelopei incorporeaza caneluri largi care se maresc spre umarul exterior. Ca rezultat, dispersia apei este accelerata, minimizand riscul de rinduire cu apa.

Pachetul larg de curele de otel si conturul carcasei de echilibru ale modelului Laufenn G Fit 4S permit o deplasare stabila si proprietati bune de manevrare, in special in conditii uscate. Acest lucru, combinat cu un material de umplutura cu duritate mare pentru un raspuns precis la directie, are ca rezultat o performanta buna pe carosabilul uscat. Un strat acoperitor fara articulatii imbunatateste manevrabilitatea si uzura benzii de rulare si ajuta la maximizarea zonei de contact a anvelopei cu soseaua chiar si la viteze mai mari. Sarma cu un singur fir este intarita pe noua anvelopa Laufenn all-season pentru a oferi elasticitate si regularitate pentru o calatorie lina. Blocurile centrale interblocate asigura o rigiditate mai mare a blocului pentru o buna stabilitate atat pe drumurile umede, cat si pe cele uscate.

Semi-caneluri au fost dispuse peste banda de rulare in diferite unghiuri pentru a maximiza efectele marginilor in toate conditiile, inclusiv in timpul diferitelor unghiuri de virare. Linii 3D liniare in centrul benzii de rulare a anvelopei imbunatatesc performanta, in special in conditii de zapada, fara a sacrifica stabilitatea blocului pentru o performanta buna la uscare. Sipurile 2D pozitionate in zona umerilor sustin tractiunea si franarea pe zapada.

Certificare 3PMSF pentru Laufenn G Fit 4S (Hankook)

Noul Laufenn G FIT 4S este certificat cu marcajul 3PMSF (un munte cu 3 piscuri, plus un fulg – acest marcaj garanteaza utilizarea anvelopei in conditii dure de iarna) obisnuita pentru anvelopele pentru toate anotimpurile de pe drumurile europene. Se va lansa initial in Europa, cu dimensiuni disponibile de la 13 la 18 inci, cu latimea benzii de rulare de la 155 la 235 mm si cu raporturi de aspect din seria 80 pana la 40, in principal ca versiuni de incarcare suplimentara in indici de viteza variind de la T la Y.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii