Nou pe AnvelopeMAG, Noutati

Nou pe AnvelopeMAG – Nexen N’blue 4Season Van

Nou pe AnvelopeMAG – Nexen N’blue 4Season Van

Nou pe AnvelopeMAG – Nexen N’blue 4Season Van – Nexen Tire, un producator mondial de anvelope, anunta in octombrie 2020 lansarea noului sau N’blue 4Season Van. Aceasta anvelopa all season a fost conceputa pentru performante optime in toate tipurile de conditii meteorologice.

Te asteptam pe AnvelopeMAG.ro sa descoperi oferta completa de anvelope Nexen, dar si oferta de jante aliaj, jante hybrid si jante otel/tabla. Toate acestea beneficiaza de livrare gratuita (pentru anvelope este necesara achizitia de minim doua bucati). Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantie producator de minim 2 ani.

Caracteristici Nexen N’blue 4Season Van

  • Anvelopa avizata pentru toate anotimpurile cu Three-Peak Mountain Snowflake (3PMSF), care nu necesita schimbare
  • Design robust structurat pentru autoutilitare europene, optim pentru o conducere si manevrabilitate stabila in conditii de incarcare grea
  • O noua banda de rulare care permite performanta in ceea ce priveste kilometrajul pe termen lung

Despre Nexen Tyre

Nexen Tire, infiintat in 1942, este un producator global de anvelope cu sediul in Coreea de Sud. Nexen Tire, unul dintre producatorii de anvelope din lume cu cea mai rapida crestere, interactioneaza in prezent cu aproximativ 150 de tari din intreaga lume si detine patru fabrici – doua in Coreea (Yangsan si Changnyeong) si una in Qingdao, China. O alta fabrica din Žatec, Republica Ceha, a inceput sa functioneze in 2019. Nexen Tire produce anvelope pentru autoturisme, SUV-uri si camioane usoare cu tehnologie avansata si excelenta in design. Nexen Tyre furnizeaza anvelope OE producatorilor auto mondiali din diferite tari din intreaga lume. In 2014, compania a obtinut pentru prima data un mare slam al primelor 4 premii de design din lume printre diferitii producatori de anvelope din lume.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii