Nou pe AnvelopeMAG, Noutati

Nou pe AnvelopeMAG – Pirelli Cinturato All Season SF2

Nou pe AnvelopeMAG – Pirelli Cinturato All Season SF2

Nou pe AnvelopeMAG – Pirelli Cinturato All Season SF2, o anvelopa all season sigura pe tot parcursul anului, datorita modelului de rulare adaptabil pentru fiecare sezon si stil de conducere. Cea mai silentioasa anvelopa dintre toate, cu franare redusa pe umed, uscat si pe zapada. Durata de viata mai lunga si consum redus de combustibil, certificat de Tüv Süd si Dekra. Lansarea Pirelli Cinturato All Season SF2 a avut loc in februarie 2021. Prin urmare, aceste anvelope dispun de DOT foarte recent.

Te asteptam pe AnvelopeMAG.ro sa descoperi oferta completa de anvelope Pirelli, dar si oferta de jante aliaj, jante hybrid si jante otel/tabla. Toate acestea beneficiaza de livrare gratuita (pentru anvelope este necesara achizitia de minim doua bucati). Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantie producator de minim 2 ani.

Nou pe AnvelopeMAG – Pirelli Cinturato All Season SF2

Noul Pirelli Cinturato All Season SF2, este o anvelopa all season care indeplineste toate conditiile legale pentru a fi utilizata iarna si ofera o experienta de condus sigura in orice conditii meteorologice. Noul Cinturato All Season prezinta cea mai recenta tehnologie a anvelopelor, pentru prima data incluzand un „model adaptiv al benzii de rulare”: un sistem care utilizeaza atat compusul, cat si banda de rulare pentru a maximiza siguranta si versatilitatea la volan. De asemenea, este disponibil cu tehnologiile Pirelli Seal Inside si Run Flat – ambele permit soferilor sa conduca in continuare chiar si cu o perforare – precum si in versiunea Elect pentru vehicule electrice si hibrid plug-in.

Caracteristici Pirelli Cinturato All Season SF2

Nou pe AnvelopeMAG – Pirelli Cinturato All Season SF2

Confort si kilometraj de prima clasa

Secventa optima de inaltime reduce zgomotul pentru o experienta de condus confortabila. Kilometrajul ridicat este realizat, datorita distributiei excelente a presiunii si a solicitarii mecanice uniforme.

Performanta remarcabila pe carosabil umed si uscat

Noul compus adaptiv este capabil sa ofere niveluri maxime de performanta intr-o gama larga de temperaturi. Design-ul benzii de rulare in forma de V cu caneluri centrale in zig-zag imbunatateste siguranta, inclusiv in situatii de acvaplanare.

Performanta excelenta pe zapada

Pozitionarea optimizata, adancimea si lungimea lamelor 3D imbunatatesc aderenta la zapada. De asemenea, prezenta marcajului 3PMSF garanteaza capacitatea acestei anvelope de a rula in conditii severe de iarna.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii