Nou pe AnvelopeMAG, Noutati

Nou pe AnvelopeMAG – Toyo Observe Van

Nou pe AnvelopeMAG – Toyo Observe Van

Nou pe AnvelopeMAG – Toyo Observe Van: Aceasta anvelopa de iarna a fost conceputa pentru a fi economica si fiabila, indiferent de conditii. In conditii de iarna, drumuri umede sau chiar pe zapada, anvelopele Observe Van ofera o mobilitate foarte buna. Cauciucurile Observe Van sunt foarte rezistente, datorita tehnologiei Nano Balance care a fost folosita pentru a dezvolta compusi imbunatatiti. Acestea, combinate cu o carcasa intarita si un design inovator al benzii de rulare, au ca rezultat o anvelopa de lunga durata.

Te asteptam pe AnvelopeMAG.ro sa descoperi oferta completa de anvelope Toyo, dar si oferta de jante aliaj, jante hybrid si jante otel/tabla. Toate acestea beneficiaza de livrare gratuita (pentru anvelope este necesara achizitia de minim doua bucati). Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantie producator de minim 2 ani.

Toyo Observe Van

Caracteristici Toyo Observe Van

Performanta pe carosabil umed

  • Distanta de franare mai mica
  • Stabilitate sporita de manipulare pentru siguranta

Performanta pe zapada

  • Manevrare imbunatatita pentru mai multa siguranta

Durabilitate imbunatatita

  • Carcasa anvelopa armata pentru service fiabil
  • Performanta imbunatatita la uzura

Despre Toyo

Toyo este un raspuns la nevoile soferilor care se asteapta la performante excelente de la anvelopele lor si la o conducere sigura, indiferent de vreme. Desi Toyo este cel mai tanar dintre marile branduri japoneze, a castigat rapid recunoasterea dincolo de Japonia si a castigat increderea utilizatorilor din intreaga lume.

Linia de produse a acestei companii japoneze include anvelope pentru autoturisme, camioane si autoutilitare de livrare, care sunt apreciate nu numai de soferi, ci si de specialistii din reviste si organizatiile auto care efectueaza teste sezoniere. Daca apreciati cel mai mult siguranta, dar in acelasi timp nu doriti sa renuntati la conducerea dinamica, indiferent de tipul de suprafata si vreme, Toyo va va satisface asteptarile.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii