Nou pe AnvelopeMAG, Noutati

Nou pe AnvelopeMAG – Westlake WDL1

Nou pe AnvelopeMAG - Westlake WDL1

Nou pe AnvelopeMAG – Westlake WDL1 intrata recent in oferta noastra, este o anvelopa conceputa cu cea mai recenta tehnologie inovatoare WESTLAKE pentru aplicatii pe distante lungi.

Nou pe AnvelopeMAG – Westlake WDL1

Nou pe AnvelopeMAG – Westlake WDL1 asigura o tractiune remarcabila atat pe suprafata drumului uscat, cat si pe cea umeda. Designul special al umerilor cu compus cu incalzire redusa asigura o uzura mai redusa a benzii de rulare, deci o durata de viata mai lunga a anvelopelor. Modelul benzii de rulare este conceput pentru a spori kilometrajul, tractiunea si stabilitatea la volan.

Zhongce Rubber Group Co., Ltd. (ZC Rubber), cu sediul in Hangzhou, China, se situeaza printre primii 10 mari producatori de anvelope din lume.

9 fabrici din China si Thailanda produc anvelope pentru a sprijini vanzarea in peste 120 de tari la nivel global. Pe drumul catre expansiunea pietei, ZC Rubber extinde canalele nu numai pe retailer si angrosist, ci si pe pietele de inlocuire si OE. Printre clientii cheie se numara Schmitz-cargobull, DSV, Volvo si TIP Trailer in Europa, Vanguard in SUA si SAIC, SINO Truck, Geely si Changan Automobile in China.

Aspecte importante despre Westlake

  • O companie infiintata in anul 1958.
  • Nr. 1 ca producator de anvelope din China.
  • Nr. 10 dintre cei mai buni 75 de producatori mondiali de anvelope din anul 2020.
  • Veniturile din vanzari au atins 3,585 miliarde USD in anul 2019.

Consulta oferta completa de anvelope Westlake si profita de livrarea gratuita, incepand cu minim 2 anvelope. Toate produsele sunt noi si au garantie producator de minim 2 ani.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii