Nou pe AnvelopeMAG, Noutati

Nou pe AnvelopeMAG – Yokohama BluEarthES32

Nou pe AnvelopeMAG – Yokohama BluEarthES32

Nou pe AnvelopeMAG – Yokohama BluEarthES32 este o anvelopa de vara, intrata recent in oferta noastra. Yokohama BluEarthES32 este o anvelopa care va satisface nevoile proprietarilor de masini. Soferilor carora le pasa de siguranta si de mediu ar trebui sa ia in considerare achizitionarea acestui model.

OFERTA ANVELOPE YOKOHAMA BLUEARTHES32

OFERTA ANVELOPE YOKOHAMA

Anvelopele BluEarth sunt fabricate si distribuite astfel incat sa minimizeze impactul lor asupra mediului. Compozitia amestecului de cauciuc se bazeaza pe ulei din coji de portocale, care inlocuieste o parte din uleiurile petroliere si mentine flexibilitatea anvelopelor. De asemena, imbunatateste aderenta, ceea ce este foarte important atunci cand conduci pe carosabil ud.

Yokohama BlueEarthES32

Caracteristici Yokohama BluEarthES32

Structura anvelopei se bazeaza pe trei caneluri largi care se desfasoara de-a lungul anvelopei si pe modelul simetric al benzii de rulare care mentine vehiculul pe drum, atunci cand conduceti drept si in timpul virarii dinamice. Blocurile benzii de rulare au taieturi pentru a debloca fluxul de apa sub anvelopa atunci cand se circula pe drumuri umede si pentru a creste aderenta, in special in timpul franarii bruste si la tragere. Noul amestec de cauciuc imbunatatit se uzeaza incet si are o rezistenta redusa la rulare.

Tehnologia folosita la fabricarea Yokohama BluEarthES32, cuprinde cele patru trasaturi de performanta de baza ale oricarei anvelope: aderenta pe carosabil ud, rezistenta la uzura, durabilitatea si eficienta consumului de combustibil, si foloseste ‘compusul nano-mix’ al companiei, care incorporeaza ulei din coji de portocala si alte componente, pentru a crea un echilibru intre consumul de combustibil, performanta superioara la aderenta pe carosabil umed si rezistenta la uzura.

Despre Yokohama

YokohamaRubber & Co este o companie japoneza care ofera anvelope apreciate in intreaga lume, nu numai datorita performantelor excelente si calitatii garantate, ci si datorita unei abordari inovatoare a afacerii si a contributiei la dezvoltarea industriei de anvelope.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii