Lansari anvelope, Noutati

Noua gama anvelope vara Goodyear Eagle F1 SuperSport

eagle f1 supersport

Noua gama de anvelope supersport Goodyear Eagle F1 este aici si este cel mai interesant lucru intamplat in lumea anvelopelor supersport din ultima perioada.
Cu o componenta de 3 anvelope noi, gama SuperSport va intra intr-o competitie acerba in segmentul anvelopelor de inalta performanta cu cei de la Michelin si Continental.

Goodyear Eagle F1 SuperSportGoodyear Eagle F1 SuperSport

Faceti cunostinta cu Goodyear Eagle F1 SuperSport

Prima anvelopa din gama si anume Goodyear Eagle F1 SuperSport, are de departe cele mai bune vanzari, concurand direct cu Michelin Pilot Sport 4S si cu Continental SportContact 6 in segmentul anvelopelor peste 18”, putand echipa automobile de performanta incepand cu VW Gold GTI si pana la Ferrari 488. Gama SuperSport isi propune sa ofere performante de top atat pe carosabil umed cat si pe cel uscat, oferind in acelasi timp un nivel scazut de zgomot, dar si un confort sporit. Anvelopele sunt fabricate bazandu-se pe tehnologii folosite la anvelopele de curse profesionale.

Urmatoarea anvelopa din gama este Goodyear Eagle F1 SuperSport R. Anvelopa este conceputa pentru performante maxime pe carosabil uscat, si se concentreaza pe precizia directiei si aderenta pe circuit, intrand in echiparea autoturismelor supersport, cum ar fi de exemplu Porsche 911 GT3 RS.

Si nu in ultimul rand il avem pe Goodyear Eagle F1 SuperSport RS. Aceasta anvelopa se adreseaza in mod direct posesorilor de autoturisme Porsche, fiind echiparea oficiala a masinii Porsche 911 GT2 RS. Aceasta anvelopa vara are un numar redus de caneluri, ceea ce inseamna ca va intra mai mult cauciuc in contact cu solul si o constructie mai robusta. Rezultatul este aderenta extrem de buna. Anvelopa este exclusiv de vara, iar Goodyear afirma ca la testele pe circuit obtine un timp cu 4 secunde mai mic fata de SuperSport R.

Lansarea

Evenimentul de lansare s-a petrecut in Ascari, in jurul la o gramada de masini supersport.

Anvelopele Goodyear Eagle F1 SuperSport nu au fost testate inca de publicul larg, aceasta fiind prima experienta. Am avut ocazia sa testam anvelopele cu un puternic Ferrari 488 de 670 cai putere, pe carosabil uscat, cat si pe carosabil umed cu ajutorul unui autoturism mai putin puternic, dar mult mai usor si anume Renault Alpine A110 de “doar” 215 cai putere. In ambele situatii, anvelopele SuperSport au excelat, atat pe uscat cat si pe ud.

SuperSport R a fost testata cu ajutorul lui Porsche 911 GT3 RS. Anvelopa s-a comportat exemplar pe circuit, deci nu veti intampina absolut nicio problema atunci cand o veti folosi pe drumuri obisnuite.

Goodyear Eagle F1 SuperSport

Concluzie

Noua gama de anvelope sport de la Goodyear este o revenire de succes a celor de la Goodyear in gama anvelopelor de inalta performanta. Vor urma teste comparative in viitorul apropiat si suntem siguri ca cei de la Goodyear vor obtine rezultate excelente. Felicitari celor de la Goodyear.

Goodyear Eagle F1 SuperSport

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii