Anvelope Iarna, Utile Anvelope

Noul Falken Eurowinter HS01 – siguranta si confort

falekn eurowinter hs01

Publicatia germana Auto Motor Sport a efectuat un test de anvelope iarna pe anul 2019, unde noul noul Falken Eurowinter HS01 a obtinut un rezultat excelent la siguranta si confort. Au fost testate in mod riguros 11 modele de anvelope de iarna cu dimensiunile de 215/55 R17 montate pe un autoturims Volkswagen T-Roc. Testele au fost organizate in nordul Finlandei si Germaniei, in conditii de vreme de iarna extrema.

Falken Eurowinter HS01

anvelopa de iarna Falken Eurowinter HS01

Stabilitatea laterala excelenta, distantele de franare reduse pe zapada, derapajul minim la accelerare precum si sansele minime de acvaplanare, au adus anvelopei Falken Eurowinter HS01 un punctaj de 7,4 puncte, cu doar 1,5 puncte mai putin fata de anvelopa castigatoare din test.

Dintre numeroasele modele testate, noul model Falken Eurowinter HS01 a fost desemnat ca fiind alegerea ideala datorita raportului excelent de calitate / pret. Inca de la lansarea sa in 2016, Falken Eurowinter HS01 a impresionat un numar mare de soferi, datorita performantelor sale optime de care a data dovada in testele realizate.

Anvelopa Falken Eurowinter HS01 este disponibila in peste 100 de dimensiuni cuprinse intre 12 si 21 de inchi, cu latimi ce variaza de la 35 si pana la 70 de cm si indici de viteza T/H/V/W (190-270 km/h).

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii