Noutati, Noutati despre anvelope

Noul Subaru WRX si STI echipat cu anvelope Dunlop

Producatorul de anvelope Dunlop a anuntat ca noile modele sport, de inalta performanta Subaru WRX si STI, vor fi echipate cu anvelope Dunlop Sport Maxx RT.

Subaru WRX este propulsat de un motor turbo de tip Boxer, cu injectie directa, avand capacitatea de 2 litri, fiind capabil sa dezvolte o putere maxima de 268 CP. Versiunea WRX STI beneficiaza, de asemenea, de un motor turbo Boxer in 4 cilindri, insa are capacitatea de 2,5 litri, lucru care ii asigura o putere de 305 CP. Ambele motoare, impreuna cu un sistem nou de servodirectie electronica si cu renumita suspensie Subaru, fac din acest noi model o masina foarte competitiva, capabila sa concureze cu orice masina sport de pe piata.

Anvelopele Dunlop Sport Maxx RT sunt special dezvoltate pentru a oferi un nivel al performantei cat mai apropiat de cel al unei anvelope de circuit, adaptandu-se cu usurinta, la toate situatiile intalnite in traficul zilnic. Comportamentul mai sportiv al anvelopei este datorat de integrarea in compnenta acesteia a elementelor de design si de constuctie caracteristice pneurilor destinate competitiilor sport; lucru subliniat si in denumirea anvelopei RT = Racing Technology (tehnologie de curse).

Anvelopele Dunlop Sport Maxx RT din echiparea Subaru WRX au dimensiunea: 235/45R17, pe cand cele destinate versiunii STI au dimensiunea: 245/40R18.

Printre caracteristicile definitorii ale acestei anvelope Sport Maxx RT se regasesc:

  • Banda de rulare adaptiva – care contribuie la un nivel excelent de aderenta si asigura o tractiune foarte buna;

  • Blocuri de cauciuc masive si robuse pe umarul anvelopei – capabile sa aduca un plus de stabilitate si control pe trasee virajate;

  • Blocuri solide de cauciuc pentru franare – ajuta la reducerea distantei necesare pentru oprirea de la viteze foarte ridicate;

  • Constructie cu greutate scazuta – utilizarea materialelor si a tehnologiilor de ultima generatie, cu scopul de a obtine o anvelopa care sa manifeste o rezistenta scazuta la rulare si sa aduca un plus de agilitate si sportivitate vehiculului.

Consultati acum oferta completa AnveloSHOP pentru anvelope Dunlop.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii