Noutati, Noutati despre anvelope

Noutati referitoare la anvelopele de prima echipare

Anvelope Hankook, anvelope Bridgestone

Hankook

Un numar de modele de Nissan Frontier (cunoscut in Europa ca Nissan Navara) comercializate in America de Nord (Canada, SUA, Mexic) vor fi echipate din fabrica exclusiv, pe toate dimensiunile disponibile, cu anvelope de la Hankook.

Hankook Tire noteaza ca anvelopele care vor veni ca echipare originala pe autoturismele Nissan fabricate in 2016 vor fi: Hankook Dynapro HT in dimensiuni de 265/70R16T si 265/60R18T si Hankook Dynapro AT-M cu dimensiunea 265/75R16T.

Anvelope Hankook

“Suntem mandri sa anuntam noul nostru contract de prima echipare semnat impreuna cu cei de la Nissan”, spune Seung Hwa Sun, un inalt oficial Hankook. “Acest contract dovedeste inca o data faptul ca anvelopele Hankook sunt recunoscute si respectate la nivel mondial. Noi, la Hankook, vom continua sa ne imbunatatim anvelopele si sa investim in Cercetare si Dezvoltare pentru a ne ridica la asteptarile marilor producatori de autoturisme”.

Bridgestone

Bridgestone se bucura de si mai mult succes pe piata anvelopelor prima echipare, reusind sa ajunga la intelegere cu cei de la BMW entrust modelele BMW Seria 7 si BMW X1.

Autoturismele de lux BMW Seria 7, lansate in iulie 2015, sunt echipate in sase dimensiuni cu Bridgestone Potenza S001: anvelope sport UHP, RFT (tehnologie Run Flat). Anvelopele Bridgestone Potenza S001 sunt unul din punctele forte al portofoliului de anvelope de vara de la Bridgestone si sunt destinate autoturismelor puternice, de lux.

Pentru sezonul de iarna, echiparea aleasa de cei de la BMW este pneul Blizzak LM001 (RFT) in doua dimensiuni, profil care a primit cele mai ridicate calificative din partea celebrei publicatii din Germania, ADAC.

Anvelope Bridgestone

Directorul de vanzari si marketing al celor de la Bridgestone, Farrel Dolan, a notat: “Bridgestone si grupul BMW impartasesc aceeasi viziune referitoare la performanta, inovatie si progres sustenabil. Suntem foarte mandri sa ne extindem colaborarea prin incheierea acestor doua noi contracte alaturi de BMW”.

Autoturismele BMW X1 sunt echipate cu trei dimensiuni Run Flat de anvelope de vara Bridgestone, profilul Turanza T001. Acest profil, la randul sau unul dintre cele mai apreciate de la Bridgestone, este proiectat pentru a putea oferi o calatorie linistita si echilibrata chiar si la viteze ridicate, plus stabilitate superioara pe timp de ploaie.

In ceea ce priveste echiparea de iarna, pe BMW X1 vom regasi montat profilul Blizzak LM001 Run Flat in doua dimensiuni si LM001 non-Run Flat pe autoturismele de serie 60.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii