Promotii AnvelopeMAG.ro

Oferte la anvelope 225/45R17

225/45 R17 este o dimensiune mai mare insa frecventa la autoturismele din toata lumea, motiv pentru care gasiti si pe site-ul nostru o gama larga de modele de la diferiti producatori.

anvelope-sport

Continental, Goodyear, Pirelli, Hankook sunt 4 producatori care aduc pe piata anvelope cu performante optime atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna.

Transportul se efectueaza in toate orasele din Romania, gratuit pentru minim 2 anvelope comandate si dureaza de obicei intre 24-48 ore.

Daca aveti un buget mai mare, va recomandam anvelopele premium deoarece va ofera o aderenta mai buna pe carosabil umed/uscat (sau iarna, atunci cand carosabilul este acoperit cu zapada, polei sau gheata) si de obicei celelalte calitati (nivelul eficientei consumului de combustibil si zgomotul exterior) sunt si ele la un nivel foarte bun.

Puteti apela si la Serviciu Clienti in cazul in care nu stiti ce sa alegeti si aveti nevoie de mai multe informatii. Am extins suportul cu clientii astfel incat sa putem ajuta cat mai multi soferi ce doresc sa isi echipeze autoturismele cu anvelope noi (majoritatea cu un an de fabricatie recent). Numerele de contact sunt: 0721.00.22.33 si 0734.99.55.40

Consultati oferta completa de anvelope 225/45R17 din magazinul online AnvelopeMAG.ro

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii