Noutati, Noutati despre anvelope

OffRoad Trophy Piatra Neamt – 2014

Pasionatii de offroad s-au intrecut la Piatra Neamt in cadrul concursului national de profil. A 3-a editie a competitiei auto Kamikaze Adventure Trophy a deschis Campionatul National de Off Road.

Camerele foto AnvelopeMAG au patruns in spatiul de concurs si am surprins cateva momente reprezentative pentru acest eveniment.

BF Goodrich – Liderul european in anvelope 4×4

Anvelopele BF Goodrich corespund perfect tuturor tipurilor de drumuri, indiferent de conditiile atmosferice. Aceste anvelope BFGoodrich ofera o foarte buna aderenta si asigura un control absolut al masinii atat in conditii de drum cat si de off-road. Modelele acestor anvelope de inalta performanta acopera toata gama de utilizare a cauciucurilor, de vara, de iarna si 4×4, pentru a oferi tuturor conducatorilor auto o experienta de neuitat. BFGoodrich a fost si ramane un pionier in conceptia anvelopelor si in consecinta produsele sale ofera o stabilitate si o aderenta exceptionale in toate conditiile de drum. Cu o larga gama de profile si dimensiuni ale anvelopelor sale, BFGoodrich reprezinta astazi o legenda in industria anvelopelor. Oferta AnvelopeMAG de anvelope BF Goodrich poate fi consultata aici: http://www.anvelopemag.ro/Home/brand/bfgoodrich.aspx

offroad trophy piatra neamt

 

offroad trophy piatra neamt

 

offroad trophy piatra neamt

offroad trophy piatra neamt

offroad trophy piatra neamt

 

Concursul vehiculelor 4×4 a fost organizat de catre Kamikaze Off Road Club, sub patronajul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, impreuna cu Club Offroad Piatra Neamt si Zen World Extreme.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii