Anvelope Vara, Utile Anvelope

Performanta maxima in conditii extreme: SAILUN Atrezzo R01 Sport

Performanta maxima in conditii extreme SAILUN Atrezzo R01 Sport

Performanta maxima in conditii extreme: SAILUN Atrezzo R01 Sport – Aceste anvelope semi-slick sunt disponibile atat in variante destinate strict rularii pe circuit, fiind utilizate cu regularitate in campionate de drift din toata lumea, cat si in variante care pot fi rulate si pe sosea, in deplina siguranta.

Indiferent de configuratie, Atrezzo R01 Sport asigura aderanta maxima in orice conditii, precum si o rezistenta excelenta la temperaturi inalte si uzura, datorita compusului de ultima generatie, pentru o exploatare prelungita a performantelor extreme.

Flancurile ranforsate si designul blocurilor de umar asigura stabilitate laterala si viraje rapide, iar cu ajutorul celor doua nervuri centrale robuste, banda de rulare asigura un raspuns exceptional la schimbarile de directie si distante scurte de franare, pe carosabil uscat. Canelurile largi asigura o rezistenta extrema la acvaplanare si performante constante la franarea pe carosabil umed.

OFERTA ANVELOPE SAILUN ATREZZO R01 PE ANVELOPEMAG.ro

Performanta maxima in conditii extreme: SAILUN Atrezzo R01 Sport

SAILUN Tyre este printre cei mai mari producatori de anvelope din lume, cu centre de cercetare si dezvoltate pe trei continente si patru fabrici ultramoderne, care produc anual peste 120 de milioane de anvelope.

Anvelopele SAILUN se comercializeaza in peste 180 de tari si sunt certificate TÜV, ISO9001, ISO14001, ISO/TS16949, ECE (EU), DOT (SUA).

In Europa, mixul de anvelope avansate tehnologic si preturile competitive transforma grupul Sailun Tyre in formula de succes pentru dealeri si parteneri, care vand anual peste 7 milioane de anvelope pe batranul continent.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii