Noutati, Noutati despre anvelope

Performanta testata – Goodyear Vector 4Seasons Gen-3

Performanta testata – Goodyear Vector 4Seasons Gen-3. Performanta excelenta pe carosabil umed, uscat si pe zapada. Mai multe victorii la teste decat orice alta marca testata.

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3

O mai buna aderenta pe zapada

O mai buna aderenta pe zapada datorita numarului mare de caneluri din centrul benzii de rulare. Canelurile se influenteaza reciproc la intersectare, stimuland deschiderea acestora pentru o mai buna aderenta.

Franare mai scurta si manevrabilitate imbunatatita pe carosabil uscat

Franare mai scurta pe carosabil uscat si manevrabilitate imbunatatita pe carosabil uscat. Deformare redusa a anvelopei in timpul manevrelor dificile datorita blocurilor rigide de la canturi si bolta.

Rezistenta la acvaplanare pe toata durata de viata

Rezistenta la acvaplanare pe toata durata de viata. In timp, canelurile se dezvolta pentru a asigura permanent dispersia apei.

Mai multe teste castigate decat oricare alta marca testata.*

Auto Zeitung, 19/2021: Recomandata pentru economia de combustibil. Dimensiunea testata: 205/55R16.

Auto Zeitung, 19/2021: Foarte recomandata, a treia dintre cele 9 branduri testate. Dimensiunea: 205/55R16.

Auto Express 2021: In cadrul Auto Express All-Season Product Award, anvelopa Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 a primit cea de-a doua insigna Auto Express (prima fiind castigata in anul 2020), ocupand locul al 2-lea. Anvelopa a excelat din punct de vedere al performantei pe carosabil umed si acoperit cu zapada si al economiei imbunatatite de combustibil.

What Tyre 2021: Goodyear Vector 4Seasons Gen-3, anvelopa anului 2021. Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 este castigatorul What Tyre 2021, fiind nu numai anvelopa all season a anului, ci per ansamblu anvelopa anului 2021. Performanta sa impresionanta pe carosabil umed, uscat si in conditii de iarna a uimit juriul.

Tyre Reviews 2020: Goodyear Vector 4Seasons Gen-3, castigatoarea Tyre Reviews All Season Tyre Test 2020. Buna pe carosabil uscat, excelenta pe carosabil umed si carosabil acoperit cu zapada, cea mai mica rezistenta la rulare dintre anvelopele testate, nivel bun de confort.

blog.anvelopemag.ro – cele mai recente noutati din lumea anvelopelor si jantelor auto. Descopera saptamanal articole despre anvelope vara, anvelope all season, anvelope iarna, producatori anvelope, anvelope camion, anvelope agricole, anvelope industriale, teste anvelope, top anvelope, cele mai bune anvelope, jante aliaj, jante tabla, jante hybrid, oferte anvelope, oferte jante, promotii anvelope, promotii jante si multe altele.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii