Lansari anvelope, Noutati

Pirelli : anvelopele care imbina clasicul cu modernul

Pirelli : anvelopele care imbina clasicul cu modernul

Pirelli introduce noua linie de anvelope P Zero pentru modelele clasice de Porsche

Aproximativ 70% din toate modelele Porsche fabricate vreodata sunt intr-o conditie buna de utilizare si in ziua de azi. Detinatorii unor astfel de autoturisme clasice deseori doresc sa pastreze aspectul masinii cat mai apropiat cu cel original, anvelopele fiind, desigur, un punct extrem de important. Astfel, cei de la Pirelli au cooperat cu cei de la Porsche pentru a proiecta anvelope noi, dar potrivite pentru vechile autoturisme.

Chiar daca aceste anvelope au un design specific anilor ’80 sau anilor ’90, cei de la Pirelli garanteaza ca tehnologiile utilizate in fabricarea acestora permit obtinerea unor performante excelente, specifice celor mai avansate anvelope Pirelli.

Un total de 32 de profiluri – 161 de dimensiuni de anvelope de vara si 131 de dimensiuni de anvelope de iarna – vor fi disponibile entrust diverse autoturisme Porsche fabricate intre 1959 si 2005, printre care: Porsche 356 B si C, Porsche Boxster (986), Porsche 911 (variantele G, 964, 993 si 996), Porsche 914, Porsche 924, Porsche 924, Porsche 944, Porsche 968.

Toate anvelopele din aceasta gama vor avea marcajul “N” pe flanc, fapt care atesta omologarea de catre Porsche a acestora. Anvelopele disponibile sunt: Pirelli CN36, Pirelli P7 si Pirelli P Zero Rosso; ultimul dintre acestea a fost folosit ca echipare originala pentru Porsche 993 in anul 1994 si acum este disponibil in 11 dimensiuni. Anvelopa semi-slick Pirelli P Zero Trofeo R este la randul sau disponibil in dimensiuni intre 16 si 18 inch si in dimensiuni de 20 inch.

1884506_former_rally_world_champion_walter_roehrl_porsche_tyre_tester_dieter_roescheisen_2016_porsche_ag_-702x336

Pentru a optimiza aceste anvelope, inginerii de la Pirelli au lucrat alaturi de fostul mare campion mondial de raliuri Walter Rohrl. Acesta a oferit sfaturi importante in ceea ce a privit aspectele cele mai delicate, precum manevrabilitatea in conditii de rulare cu viteza ridicata: “Inainte, manevrabilitatea nu era deloc completa si echilibrata, dar noua generatie de anvelope se pliaza mai bine ca oricand pe cererea soferilor sportivi si a autoturismelo sport”.

Cei de la Pirelli mentioneaza ca toate anvelopele destinate modelelor clasice, alaturi de modelele destinate autoturismelor moderne, vor fi disponibile in orice centru Porsche si Porsche Classic.

Pirelli P Zero: anvelopa reprezentativa a marilor staruri

Conform multora, anvelopele Pirelli P Zero sunt cele mai celebre pneuri din lume. Astfel, nu ar trebui sa mire pe nimeni ca de-a lungul anilor au fost multe staruri care au avut aceste anvelope montate pe masinile lor. Iata cativa dintre cei mai faimosi: personalitati ce vor fi mereu asociate cu o anvelopa de marca.

James Bond (Daniel Craig) – Aston Martin DB10

jjnj

Kanye West – Lamborghini Aventador

Kanye-West-Matte-Black-Lamborghini-Aventador-LP700-4-Birthday-Present-21

Lewis Hamilton – Pagani Zonda

lewis-hamilton-zonda-3

Lionel Messi – Maserati GranTurismo MC Stradale

oem-name1

Gama completa de anvelope Pirelli la AnvelopeMAG.ro!

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii