Promotii AnvelopeMAG.ro

Promotia saptamanii! Anvelope de iarna Dunlop SP Winter Sport 4D

Anvelope Dunlop 4D

In saptamana 7 octombrie –  13 octombrie 2013, AnvelopeMAG va ofera pana la 120 lei reducere la anvelope de iarna Dunlop SP Winter Sport 4D !

Anvelope Dunlop 4D
Manevrabilitate si aderenta exceptionale pe timp de iarna, pentru autoturismele de inalta performanta

  • Performante exceptionale pe drumuri de iarna
  • Tractiune sporita pe zapada si pe gheata
  • Control si aderenta pe carosabilul ud
  • Design eficient din punctul de vedere al consumului de combustibil

Performante exceptionale pe drumuri de iarna

Anvelopa SP Winter Sport 4D ofera manevrabilitate si capacitate de franare exceptionale pe timp de iarna, pentru autoturismele de inalta performanta. Combinand un design unic al benzii de rulare cu materiale ultra-aderente, anvelopa este conceputa sa ofere control optim pe zapada, pe gheata si pe suprafetele ude si uscate.

Tractiune sporita pe zapada si pe gheata

Suprafata de rulare cu design unic este prevazuta cu un mare numar de margini antiderapante care intra in contact cu drumul, oferindu-va tractiune sporita pe zapada si pe gheata. Canelurile adanci pentru zapada se angreneaza pe suprafata, sporind aderenta la accelerare, la franare si la urcarea pantelor.

Control si aderenta pe carosabilul ud

Pentru zilele in care drumurile sunt ude sau in curs de dezghetare, anvelopa SP Winter Sport 4D este prevazuta cu caneluri directionale, concepute sa evacueze apa rapid si sa previna acvaplanarea. Compusul cu aderenta sporita este optimizat sa ofere distante de franare mai scurte pe drumuri ude.

Design eficient din punctul de vedere al consumului de combustibil

Prin constructia si materialele cu greutate redusa, anvelopa SP Winter Sport 4D necesita mai putina energie pentru rulare – ceea ce inseamna costuri mai mici pentru combustibil si emisii mai mici de CO2 mai reduse in deplasarile dvs.

Click aici pentru a vedea oferta AnvelopeMAG pentru anvelope de iarna SP Winter Sport 4D !

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii