anvelope de vara, Despre Anvelope

Promotie anvelope de vara Michelin !

Promotia ,,Orice drum devine sigur cu Michelin” iti ofera premii instant la orice comanda de minimum 2 anvelope de vara ! Cumpara 2 anvelope de vara Michelin de la AnvelopeMAG si primesti instant o lanterna telescopica cu magnet.

Promotii Anvelope de vara Anvelopemag

In plus, AnvelopeMAG te inscrie in cursa marilor premii ! Sunt puse in joc 5 iPad-uri si 20 de cursuri de conducere defensiva la Scoala de Pilotaj Titi Aur.

Premii promotie anvelope de vara Michelin

 

 

 

 

Premiile constand in lanterne telescopice cu magnet se acorda automat, fara tragere la sorti, la fiecare comanda de minimum 2 anvelope de vara Michelin pentru autoturisme.

Cele 20 de cursuri de conducere defensiva, se pot acorda clientilor care achizitioneaza minimum 2 anvelope de vara Michelin pentru autoturisme, iar premiile constand in iPAD se pot acorda numai clientilor care achizitioneaza anvelope de vara Michelin cu diametrul 17”, 18”, 19”, 20”, 21”, 22” si 23”. Pentru aceste doua categorii de premii, castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.

Profita de aceasta promotie si comanda anvelope de vara Michelin, de la AnvelopeMAG:

Consulta acum toata oferta de anvelope de vara Michelin de la AnvelopeMAG.ro

* Promotia este valabila in perioada 15 martie – 31 mai 2013.

Share Button

Comments are Closed

Theme by Anders Norén

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii
 
Citește articolul precedent:
Anvelope de vara GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 2

Anvelopa Eagle F1 Asymmetric 2 este o anvelopa de performanta extrem de inalta, conceputa pentru masinile sport, de lux. Noutatea...

Închide