Promotii AnvelopeMAG.ro

Promotie anvelope iarna-all season Goodyear si Dunlop

Promotie anvelope iarna si all season Goodyear-Dunlop

Promotie anvelope iarna-all season Goodyear si Dunlop pe AnvelopeMAG.ro! Profita acum de cea mai recenta promotie oferita de Goodyear-Dunlop pe site-ul nostru. Tichetele cadou se acorda pentru orice comanda de 4 cauciucuri de iarna sau all-season Goodyear sau Dunlop, pentru turisme si 4×4/SUV.

Conditii promotie anvelope iarna-all season Goodyear si Dunlop

Tichete Sodexo Goodyear si Dunlop

  • se ofera un voucher cadou Sodexo in valoare de 50 lei pentru 4 anvelope iarna sau all season cu diametrul R16 sau mai mic;
  • se ofera un voucher cadou Sodexo in valoare de 250 lei pentru 4 anvelope iarna sau all season cu diametrul R17 sau mai mare.

Durata de valabilitate a promotiei este 1 octombrie 2020 – 15 decembrie 2020, fiind eligibile pentru inscriere in promotie doar facturile emise in aceasta perioada.

Tichetele Sodexo se ofera pentru toate anvelopele care participa la promotie conform listei de profile goodyear.eu si dunlop.eu.

Campania este valabila atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. La persoana juridice in limita maxima a unui set de 4 anvelope, adica o singura data. Pentru persoanele fizice nu exista limita de inregistrari in cadrul acestei campanii.

Acordare tichete Sodexo promotie Goodyear-Dunlop

Dupa achizitia celor 4 anvelope de iarna sau all-season Dunlop sau Goodyear incluse in promotie, respectati urmatorii pasi:

  1. Accesati pana in 31 decembrie 2020, una din paginile: promotie.dunlop.ro sau promotie.goodyear.ro, in functie de brandul anvelopelor comandate. Completati formularul de pe site si urcati factura fiscala primita de la AnvelopeMAG (Auto Din SRL). Este foarte important ca pe factura sa fie vizibile: numarul de anvelope cumparate, brandul, dimensiunea, numarul si data facturii si numele cumparatorului.
  2. Veti primi cadoul sub forma de tichete valorice Sodexo ce pot fi folosite la numeroase magazine alimentare si nu numai, care accepta astfel de bonuri cadou. Asteptati primirea voucherelor prin curier, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data finalizarii campaniei, respectiv 31 decembrie 2020.

Oferta anvelope iarna si all season Goodyear-Dunlop

REGULAMENT CAMPANIE GOODYEAR / DUNLOP

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii