Promotii AnvelopeMAG.ro

Promotie anvelope iarna si all season Continental

Promotie anvelope iarna si all season Continental. AnvelopeMAG vine cu o noua promotie impreuna cu celebrul producator de anvelope premium, Continental. Promotia aduce cadouri sub forma de Boxa Bluetooth JBL si Casti Bluetooth JBL, la achizitia de anvelope iarna sau all season Continetal de pe AnvelopeMAG. Promotia se adreseaza atat cumparatorilor de tip persoana fizica, cat si pentru cei persoana juridica. Durata promotiei este intre 01 octombrie si 30 noiembrie 2021, in limita stocurilor disponibile de anvelope si cadouri. Mai jos regasiti detaliile promotiei.

Cum beneficiati de promotie

  • achizitionati 4 anvelope iarna/all season cu diametrul 16″ sau mai mic si primiti CADOU o boxa bluetooth;
  • achizitionati 4 anvelope iarna/all season cu diametrul 17″ sau mai mare si primiti CADOU o pereche de casti bluetooth;
  • va inscrieti in promotie pana pe data de 30 noiembrie 2021, completand formularul de AICI;

* inainte de a urca factura in formular, trebuie sa va asigurati ca toate informatiile prezente in aceasta sa fie lizibile.

* factura trebuie sa contina cel putin 4 anvelope de iarna sau all season Continental.

* numele si prenumele inscrise pe factura fiscala trebuie sa corespunda cu cel introduse in formular, iar dimensiunea anvelopelor mentionate pe factura fiscala trebuie sa corespunda cu cea selectata in formularul de inscriere.

* consultati regulamentul complet al promotiei Continental, AICI.

Oferta anvelope iarna si all season Continental

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii