Promotii AnvelopeMAG.ro

Promotie anvelope iarna si all season Goodyear & Dunlop

Promotie anvelope iarna si all season Goodyear & Dunlop. AnvelopeMAG va intampina in acest sezon cu o noua promotie la anvelope de vara si all season, pentru marcile Goodyear si Dunlop. Cunoscute pentru caliatea lor, anvelopele Goodyear si Dunlop vor indeplini toate conditiile de performanta si siguranta, asteptate de catre soferi. Consultati mai jos toate detaliile promotiei, precum si oferta noastra de cauciucuri vara si cauciucuri all season Goodyear-Dunlop. Promotia se desfasoara in perioada 15 octombrie 2021 – 30 noiembrie 2021, in limita stocurilor de anvelope si tichete disponibile.

Cum beneficiati de promotie

– la 4 anvelope iarna/all season Goodyear/Dunlop, dimensiunea <= 16 inch, primiti un tichet cadou in valoare de 100 RON.

– la 4 anvelope iarna/all season Goodyear/Dunlop, dimensiunea => 17 inch, primiti un tichet cadou in valoare de 200 RON.

* Achizitia anvelopelor trebuie sa aiba loc in perioada 15 octombrie-30 noiembrie 2021.

Inscriere pentru obtinerea tichetelor cadou

– pentru intrarea in posesia tichetului cadou pentru anvelopele GOODYEAR, completati formularul disponibil AICI.

– pentru intrarea in posesia tichetului cadou pentru anvelopele DUNLOP, completati formularul disponibil AICI.

* Consultati Regulamentul campaniei promotionale, AICI.

Oferta anvelope vara si all season Goodyear-Dunlop

Oferta anvelope iarna Goodyear

Oferta anvelope all season Goodyear

Oferta anvelope iarna Dunlop

Oferta anvelope all season Dunlop

De ce sa achizitionati anvelope Goodyear-Dunlop?

Goodyear garanteaza cele mai inalte performante si un confort de conducere excelent, indiferent de conditiile meteorologice. Apreciati siguranta, dar, in acelasi timp, nu doriti sa sacrificati performante excelente datorita tipurilor de suprafata sau vremii? Atunci anvelopele Goodyear sunt solutia perfecta pentru dvs. Datorita materialelor de cea mai inalta calitate si verificarilor minutioase in fiecare etapa a procesului de productie, aceste anvelope au castigat increderea soferilor din intreaga lume. Anvelopele acestei marci sunt fabricate folosind tehnologia moderna, iar linia de produse a companiei este in continua extindere si perfectionare. Drept urmare, veti gasi cu siguranta anvelope care se potrivesc perfect atat masinii dvs., cat si stilului dvs. de conducere.

Anvelopele Dunlop apartin segmentului de piata premium al anvelopelor auto. Aceasta inseamna ca produsele sunt dezvoltate cu ajutorul celor mai avansate cercetari, tehnologii de ultima ora si materiale durabile. Anvelopele Dunlop vor atrage soferii care se bucura de o conducere dinamica si se asteapta la pneuri mai mult decat fiabilitate. Daca iti place sa simti emotia de a conduce o masina sport si conducerea este pasiunea ta, atunci anvelopele Dunlop de inalta performanta sunt cu siguranta alegerea potrivita pentru tine.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii