Promotii AnvelopeMAG.ro

Promotie jante aliaj cu tichete Sodexo

Promotie jante aliaj cu tichete Sodexo cadou

Promotie jante aliaj cu tichete Sodexo cadou la achizitia de jante aliaj OZ, BBS, MSW, SPARCO, BORBET sau GMP! Promotia se desfasoara in limita stocului disponibil, in perioada 10 iulie – 31 august. Aceasta este disponibila atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Mai jos regasiti conditiile promotiei si oferta de jante aliaj.

CONDITII PROMOTIE JANTE ALIAJ

– la un set 4 jante aliaj OZ, BBS, MSW, SPARCO, BORBET sau GMP achizitionat pe diametrele 14’’- 17’’, primiti un tichet CADOU PASS de la SODEXO in valoare de 50 RON

– la un set 4 jante aliaj OZ, BBS, MSW, SPARCO, BORBET sau GMP achizitionat pe diametrele 18’’- 21’’, primiti un tichet CADOU PASS de la SODEXO in valoare de 100 RON

OFERTA JANTE ALIAJ

– oferta jante aliaj diametrele 14″ – 21″

* Doar jantele aliaj OZ, BBS, MSW, SPARCO, BORBET, GMP si evidentiate cu eticheta aferenta promotiei, sunt eligibile in cadrul „Promotie jante aliaj cu tichete Sodexo”.

 

AnvelopeMAG comercializeaza doar jante noi, care sunt certificate atat de RAR cat si de autoritatea germana TUV pentru folosiri intense in orice situatie si pentru orice stil de condus. Jantele sunt construite dintr-un aliaj tratat pentru rezistenta termica marita, oferind proprietati ridicate atat in timpul iernii cat si al verii. Jantele din tabla au o compozitie ridicata de otel, pentru a putea rezista la socuri intense. Inainte de a putea fi comercializate, modelele sunt testate riguros de catre experti din domeniul auto, pentru a fi siguri ca se ofera cea mai inalta calitate.

Cadourile sub forma de tichete CADOU PASS SODEXO din cadrul „Promotie jante aliaj cu tichete Sodexo”, se supun exclusiv conditiilor mentionate mai sus. Daca aveti nelamuriri / intrebari / sugestii, ne puteti contacta telefonic la numerele prezente pe site sau pe adresa de mail contact @ anvelopemag.ro.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii