Promotii AnvelopeMAG.ro

Promotie la anvelope de iarna Pirelli, Goodyear si Bridgestone

bg_promo-sapca2

Cumperi de la AnvelopeMAG 4 anvelope de iarna Pirelli, Goodyear sau Bridgestone si primesti un CADOU.

Promotia este valabila in limita stocului disponibil.

1. Comanda 4 anvelope de iarna Pirelli si primesti cadou un set de iarna: fular, manusi si caciula.

2. Comanda 4 anvelope de iarna Goodyear si primesti cadou o priza tripla auto.

3. Comanda 4 anvelope de iarna Bridgestone si primesti cadou un set cadou 3 in 1 ce contine lopata, perie cu racleta si curatator parbriz.

 

Despre Pirelli, Goodyear si Bridgestone:

Anvelope Pirelli

Fondata in 1872 la Milano, compania Pirelli are o impresionanta traditie in domeniul industrial si in special al fabricarii de anvelope. Prima fabrica de corduri a concernului si-a deschis portile in anul 1880. Prima anvelopa a fost produsa inca din anul 1900 si la numai doi ani Pirelli s-a extins in afara granitelor Italiei prin deschiderea unei fabrici de anvelope in Spania. Prin utilizarea celor mai noi tehnologii in domeniul fabricarii cauciucurilor Pirelli produce toata gama de anvelope de iarna, de vara sau all season la cele mai inalte standarde de calitate.

Anvelope Goodyear

De peste 90 de ani, Departamentul de Cercetari al Companiei Goodyear de Anvelope si Cauciuc a contribuit cu nenumarate inovatii in domeniul tehnologiei si chimiei cauciucului. De la fondarea companiei pentru dezvoltarea de substante chimice pentru cauciucuri la inceputul anilor 1900, continuand, in anii 1940, cu eforturile sale eroice de a dezvolta substitute sintetice ale cauciucului natural pentru a sustine razboiul si pana la actuala sa misiune de a furniza instrumentele stiintifice necesare pentru a sustine afacerile globale ale Goodyear o lista neintrerupta de descoperiri importante si-au avut originea in Departamentul de Cercetari Goodyear.

Anvelope Bridgestone

Incepand din 2008 si pana in 2010 toate anvelopele utilizate in Formula 1 vor fi furnizate de catre Bridgestone, care a fost de altfel, primul fabricant japonez de anvelope. In 1988 grupul s-a marit prin cumpararea companiei Firestone Tire. Tehnologia si securitata sunt cele 2 criterii de baza ale fabricantului japonez care se situeaza pe locul 2 pe piata mondiala a anvelopelor.
Specializat in fabricarea anvelopelor off-road, Bridgestone este foarte implicat in crearea de noi cauciucuri ecologice capabile sa ruleze in conditiile de vreme cele mai dificile. De la o anvelopa semnata Bridgestone, putem sa pretindem atat un comportament foarte bun in conditii de umezeala cat si un nivel sonor redus, toate acestea fiind concepute in mod coerent de catre acelasi fabricant..

 

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii