Promotii AnvelopeMAG.ro

Promotie la anvelope de vara Nexen si Falken

Banner_Nexen

 

 

 

 

Primavara incepe la AnvelopeMAG – reduceri la anvelope de vara!

Preturi reduse la anvelope de vara de dimensiunea 205/55R16 Falken si Nexen: anvelope gandite special pentru a ajuta la reducerea consumului de carburant, ideale pentru soferii economici care doresc cauciucuri de calitate si la un pret avantajos!

 

Banner_falken

 

 

Despre Falken

 

Marca Falken este parte integranta a grupului japonez Sumitomo Rubber Industries, grup important din industria mondiala a anvelopelor, avand o traditie de peste 100 de ani in productia anvelopelor si a derivatelor din cauciuc. Anvelopele Falken s-au impus rapid pe piata de profil ca o marca al carei know-how japonez se impleteste perfect cu experienta in motorsport. Anvelopele produse sub brandul FALKEN beneficiaza de un program de testare foarte solicitant, in cadrul cursei de anduranta de 24 de ore de la Nürburgring si in competitii de drift din intreaga lume.

 

Consultati aici toata oferta de anvelope vara FALKEN de pe anvelopemag.ro

Consultati aici toata oferta de anvelope iarna FALKEN de pe anvelopemag.ro

Consultati aici toata oferta de anvelope all season FALKEN de pe anvelopemag.ro

 

 

Despre Nexen

 

Brandul NEXEN apartine companiei Nexen Tire, companie fondata in 1942 si recunoscuta ca fiind prima companie koreana de anvelope. Numele brandului NEXEN este o combinatie de doua cuvinte sugestive (next si century) care concentreaza esenta brandului si anume orientarea permanenta catre viitor.

 

 

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii