Promotii AnvelopeMAG.ro

Sapca cadou la anvelopele Kumho

Cadou sapca anvelope Kumho

Anvelope Kumho - promotie sapca cadou

Acum comanzi un set de 4 anvelope si primesti sapca cadou la anvelopele Kumho.

Achizitionezi 4 anvelope de Kumho de la AnvelopeMAG si primesti impreuna cu comanda de anvelope si CADOU o sapca. inscriptionata cu brandul sud coreean.
Participa la promotie taoate anvelopele Kumho din categoriile turisme/4×4/autoutilitare indiferent de sezon, respectiv anvelope vara, anvelope iarna sau anvelope all season.

Pentru toate detaliile promotiei, vezi AICI

*In limita stocului de anvelope si/sau cadouri disponibil!

Despre Kumho:

Cu ocazia celebrei competitii ” 24 de ore de la Le Mans” Franta, editia 2006, anvelopele Kumho au urcat pe podium pe locul 3. Aceasta inseamna ca atributul „performanta” este cel mai potrivit pentru a defini conceptul acestui fabricant de anvelope, cu sediul in Coreea de Sud. Mica intreprindere infiintata in 1960, a devenit intre timp multinationala KUMHO care a stiut sa se impuna pe exigenta piata a anvelopelor. Si acest lucru se datoreaza cauciucurilor sale fiabile si capabile sa exploateze la maxim cele mai bune performante ale autoturismelor. Prin politica sa de dezvoltare inovatoare, acest fabricant sud-coreean a monopolizat locul noua din top 10 a celor mai mari producatori de anvelope din lume.  Si cum deviza acestui fabricant este o dezvoltare si crestere permanenta, KUMHO reuseste, inca, sa-si dubleze productia de anvelope anual.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii