Anvelope Iarna, Utile Anvelope

Top 5 anvelope iarna SUV si 4×4

Top 5 anvelope iarna SUV si 4x4

Un top 5 anvelope iarna SUV si 4×4 care iti prezinta cele mai bune anvelope de iarna din aceasta categorie, stabilit pentru sezonul de iarna 2020/2021. Masinile SUV sunt autovehicule specifice care au nevoie de sa fie echipate cu anvelope de iarna adaptate acestora. Sunt vehicule grele si impunatoare, si prin urmare anvelopele ce sunt montate pe acesta trebuie sa compenseze aceste inconveniente in scopul ca acestea sa ramana manevrabile si sigure in orice conditii de circulatie; cu atat mai mut in conditii de circulatie dificile de iarna.

Ca de obicei, topul celor mai bune anvelope iarna pentru masinile SUV este influentat de opiniile clientilor ce le-au cumparat si rulat. Aceste opinii sunt ponderate de teste si avize de specialitate in scopul unui top anvelope iarna cat mai relevant. In aceasta selectie de anvelope iarna SUV-uri, cel putin un model de anvelopa iarna va corespunde optiunii dvs atat din punct de vedere al conducerii, cat si al bugetului avut la disponibil.

1. Anvelope iarna GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV GEN-1

Top 5 anvelope iarna SUV si 4x4 GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV GEN-1

Special realizat pentru masinile SUV moderne si puternice, acest model de anvelope iarna confera o conducere dinamica si totodata garanteaza o siguranta remarcabila la condus, oricare ar fi conditiile pe  carosabil. Banda de rulare robusta poate suporta cu usurinta greutatea vehiculului si este obtinuta dintr-un amestec de cauciuc care asigura atat o tinuta buna de drum, cat si un confort la rulare.

1. Anvelope iarna GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV GEN-1

2. Anvelope iarna CONTINENTAL WINTER CONTACT TS 850P SUV

Top 5 anvelope iarna SUV si 4x4 CONTINENTAL WINTER CONTACT TS 850P SUV

O anvelopa foarte bine echilibrata  care se remarca prin precizia directionala de care da dovada precum si de o excelenta manevrabilitate. Aceste performante confera modelului T80P senzatii la conducere care dau incredere soferilor la rularea pe timpul iernii cu aceste anvelope. Un cauciuc de iarna foarte reactiv care se traduce printr-o placere de conducere de remarcat, indiferent ca ploua, bate vantul sau ninge.

2. Anvelope iarna CONTINENTAL WINTER CONTACT TS 850P SUV

3. Anvelope iarna MICHELIN ALPIN 5 SUV

MICHELIN ALPIN 5 SUV

O banda de rulare sectionata in numeroase locuri care favorizeaza aderenta pe drumuri alunecoase, precum niste gheare care se agata in zapada pentru a asigura o motricitate si tractiune optime. Amestecul inovant de cauciuc din care este fabricata aceasta anvelopa de iarna, ii permite acesteia sa-si pastreze elasticitatea pentru o amprenta la sol cat mai buna chiar si in conditii de temperaturi foarte scazute.

2. Anvelope iarna CONTINENTAL WINTER CONTACT TS 850P SUV

4. Anvelope iarna BRIDGESTONE BLIZZAK LM005

BRIDGESTONE BLIZZAK LM005

In timpul dezvoltarii Blizzak LM005, Bridgestone a chestionat 20.000 de soferi din intreaga Europa cu privire la cerintele lor pentru o anvelopa premium de iarna si provocarile cu care se confrunta in utilizarea de zi cu zi. Constatarile au fost clare: se asteapta la o anvelopa care combina un control excelent pe teren umed cu performante puternice pe zapada si gheata. Blizzak LM005 de la Bridgestone indeplineste toate aceste cerinte, cu o franare excelenta pe zapada si pe drumuri uscate si umede si a castigat deja mai multe premii in teste independente in 2019.

4. Anvelope iarna BRIDGESTONE BLIZZAK LM005

5. Anvelope iarna NEXEN WINGUARD SPORT 2 SUV

NEXEN WINGUARD SPORT 2 SUV

Anvelopa de iarna destinata vehiculelor sportive, datorita lamelizarii foarte bune a benzii sale de rulare. Astfel, acest profil al anvelopei asigura performante ridicate in termeni de aderenta pe drumuri ude sau inzapezite. Designul benzii de rulare a fost conceput pentru optimizarea motricitatii si tractiunii in conditii de rulare in zapada.

5. Anvelope iarna NEXEN WINGUARD SPORT 2 SUV

Nu uita sa distribui articolul „Top 5 anvelope iarna SUV si 4×4”, daca il consideri util!

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii