Anvelope Vara, Utile Anvelope

Trei motive pentru care ar fi bine sa faceti trecerea la anvelope de vara

Trei motive pentru care ar fi bine sa faceti trecerea la anvelope de vara

1. Anvelopele de vara se uzeaza mai greu si sunt mai rezistente

motive3Anvelopele de vara au un design simplu dar eficient, cu blocuri de cauciuc putin inalte si mai putine ca numar. Acestea sunt proiectate pentru a fi utilizate in conditii de vara: se uzeaza mult mai putin si au o aderenta mult mai buna la temperaturi crescute. In plus, cauciucul din care acestea sunt fabricate este proiectat pentru a permite rularea la temperaturi ridicate, scazand astfel considerabil posibilitatea supraincalzirii. Anvelopele de iarna sunt produse dintr-un cauciuc natural ce ofera performante foarte bune la temperaturi scazute, de sub 7 grade Celsius. Acestea raman flexibile si permit obtinerea unei tractiuni mai bune.

 

2. Anvelopele de vara ofera distante de franare mai bune

motive2Pneurile de vara sunt mult mai eficiente in ceea ce priveste nivelul de siguranta oferit: structura lor interna sidesignul benzii de rulare permitand obtinerea unor distante de franare mult mai bune si a unui nivel superior de aderenta, chiar si la rularea cu viteze ridicate. Astfel, se poate circula in maxima siguranta pe tot parcursul verii, indiferent de stilul de condus. Anvelopele de vara sunt fabricate dintr-un cauciuc ce permite obtinerea de performante inalte pe timpul sezonului estival, pe carosabil uscat sau umed. Amintim ca aspecte de interes reducerea distantelor de franare, imbunatatirea aderentei si a manevrabilitatii si stabilitatea in viraje. Anvelopele de iarna sunt proiectate pentru a fi utilizate in conditii specifice de iarna, la viteze reduse si la temperaturi scazute. Astfel, acestea se pot supraincalzi cu o mai mare usurinta pe timpul verii, lucru ce duce la scaderea semnificativa a performantelor si la o reducere drastica a nivelului de siguranta.

 

3. Anvelopele de vara sunt mai confortabile si mai putin zgomotoase

motive1Banda de rulare a anvelopelor de vara incorporeaza diverse tehnologii ce ajuta la reducerea zgomotului interior si a celui exterior, oferind un nivel sporit al confortului. In plus, anvelopele de vara vin si cu designuri diferite, adaptate mai multor stiluri de condus – existand benzi de rulare directionale, nedirectionale, asimetrice, etc. Striatiile si blocurile de cauciuc de pe banda de rulare dau anvelopelor de iarna cunoscutul design agresiv, ideal pentru rularea pe suprafete inzapezite sau noroioase dar care le face sa fie foarte zgomotoase si sa se uzeze mai repede.

 

 

 

Recomandarile noastre:

Anvelope de vara Hankook Kinergy Eco K425

Anvelope de vara Dunlop Sport BluResponse

Anvelope de vara Goodyear EfficientGrip Performance

Anvelope de vara Continental Premium Contact 5

Anvelope de vara Michelin Primacy 3 GRNX

Anvelope de vara Pirelli Cinturato P7

 

Gama completa de anvelope de vara de pe AnvelopeMAG!

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii