Noutati, Noutati despre anvelope

Victorie pentru anvelopele NEXEN

Victorie pentru anvelopele NEXEN

Victorie pentru anvelopele NEXEN in cadrul testului demarat de Auto Club Europa (ACE) Lenkrad, una dintre cele mai mari publicatii germane din domeniul auto, recunoscuta pentru testele sale exigente.

NEXEN N’FERA Sport

Dintre cele noua modele de anvelope de vara participante, cu dimensiunea 225/45 R17, care au fost montate si testate pe un Volkswagen Golf VIII, jurnalistii au evaluat modelul NEXEN N’FERA Sport ca fiind cel mai echilibrat din punct de vedere al performantelor oferite pe carosabil ud si uscat.

Valentele anvelopei NEXEN au fost validate in fiecare proba, modelul N’FERA Sport exceland cel mai mult in proba de franare. Distantele scurte de franare inregistrate pe carosabil ud si uscat i-au adus pneului de vara NEXEN un punctaj decisiv in vederea ocuparii primei pozitii in clasamentul final.

Victorie pentru anvelopele NEXEN

In urma acumularii unui numar de 157 de puncte dintr-un maxim de 190, modelul N’FERA Sport a fost desemnat castigatorul testului ACE, reusind sa obtina si calificativul „FOARTE RECOMANDAT” din partea publicatiei.

Anvelopa de vara N’FERA Sport, fabricata de NEXEN in Cehia, ofera cel mai bun raport calitate pret dintre toate modelele participante, redefinind astfel standardul performantelor regasite in segmentul aferent.

N’FERA Sport este produs intr-o multitudine de dimensiuni care variaza intre 17 si 20 de inci, cu o latime maxima de 275 mm.

 

blog.anvelopemag.ro – cele mai recente noutati din lumea anvelopelor si jantelor auto. Descopera saptamanal articole despre anvelope vara, anvelope all season, anvelope iarna, producatori anvelope, anvelope camion, anvelope agricole, anvelope industriale, teste anvelope, top anvelope, cele mai bune anvelope, jante aliaj, jante tabla, jante hybrid, oferte anvelope, oferte jante, promotii anvelope, promotii jante si multe altele.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii