Noutati, Noutati despre anvelope

WinterContact TS 870 a castigat testul de anvelope de iarna Auto Zeitung 2022

WinterContact TS 870 a castigat testul de anvelope de iarna Auto Zeitung 2022 – Continental WinterContact TS 870 este castigatorul clar al testului in cadrul testului de anvelope de iarna 2022 al Auto Zeitung. 629„Ne bucuram ca Auto Zeitung a confirmat rezultatele testelor anterioare in acest an si ca, in plus, performanta de dezvoltare a echipei noastre a fost, de asemenea, evidentiata. Am reusit inca o data sa ne respectam pretentiile noastre premium de siguranta in toate anotimpurile”, spune Andreas Schlenke, dezvoltator de anvelope la Continental.

Rezultate solide la teste pe toate suprafetele

Auto Zeitung a testat opt modele de anvelope cu simbolul fulgului de zapada in dimensiunea 225/45 R17 pentru masini compacte. In evaluarea modelului Continental, testerii au evidentiat performantele puternice ale anvelopelor si siguranta la volan care le insoteste pe toate suprafetele testate. Pe zapada, WinterContact TS 870 a prezentat cele mai scurte distante de franare, cea mai mare aderenta laterala si, in acelasi timp, o manevrabilitate dinamica cu o punte fata extrem de aderenta. Pe teren umed, anvelopa a impresionat prin combinatia dintre cea mai mare deplasare a apei in situatii de acvaplanare, distante scurte de franare si cea mai buna aderenta in virajele rapide. De asemenea, pe drumuri uscate, modelul a punctat cu o autonomie excelenta la limita si o siguranta foarte mare la condus. Revista specializata in teste vede principalele motive ale succesului in coordonarea compusilor de cauciuc, a substructurii si a peretilor laterali.

Continental WinterContact TS 870

Click pe anvelopa pentru oferta AnvelopeMAG.ro

 

Cu WinterContact TS 870, Continental a lansat o anvelopa complet reproiectata. Designul benzii de rulare, constructia si compusul au fost revizuite. Noua dezvoltare permite reducerea cu trei procente a distantelor de franare pe gheata in comparatie cu modelul precedent. Pe suprafete cu zapada, manevrabilitatea a fost imbunatatita cu cinci procente, la fel ca si aderenta. Si asta cu o crestere a kilometrajului cu zece procente.

WinterContact TS 870 continua sirul de victorii la teste

Victoria la teste a modelului WinterContact TS 870 vine in continuarea performantelor de succes ale modelului in alte teste importante din industrie. In acest an, de exemplu, a ocupat primul loc la toate dimensiunile testate in testul anvelopelor de iarna al principalelor cluburi auto din Germania, Austria si Elvetia. De asemenea, a iesit deja pe primul loc in testul realizat de revista de specialitate Auto Express (Marea Britanie).

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii